Obavijesti

Show

Komentari 70

Premijera: Tajči napravila spot za novi singl 'Sve je moguće'

Premijera: Tajči napravila spot za novi singl 'Sve je moguće'
4

Tajči u Americi surađuje s vrhunskim glazbenicima. Pjesma i video spot su spremni i na hrvatskom i na engleskom jeziku. Objavit će je na dva kontinenta u isto vrijeme

VIDEO

Pjesmom 'Sve je moguće' Tajči se po prvi puta predstavlja hrvatskoj publici kao kantautorica sa željom da s publikom podijeli autorske pjesme koje donose njene osobne životne spoznaje.

Pjesmu je snimila u "Quad" studiju u New Yorku, a objavljuje je iz Los Angelesa gdje se trenutačno nalazi u okviru petotjedne turneje po Kaliforniji.

Tajči u Americi surađuje s vrhunskim glazbenicima, pa je tako upravo ovu pjesmu prepustila u ruke Dragana Čačinovića - Chacha, koji potpisuje pjesmu kao aranžer i glazbeni producent. Chach je ujedno naš najbolji producent 80-tih i 90-tih godina te glazbenik koji već 15 godina živi u New Yorku i radi sa najvećim zvijezdama.

Pjesma i video spot su spremni i na hrvatskom i na engleskom jeziku (engl: All Is Possible) i objavit će je na dva kontinenta u isto vrijeme. 

- Pjesmu sam napisala prvo na hrvatskom jeziku, prilikom jednog posjeta Zagrebu. Željela sam kroz nju podijeliti svoje uvjerenje da ništa nije nemoguće. Jednostavno treba vjerovati u sebe, ne prepustiti se beznađu i čekati da nam netko drugi donese željenu promjenu, nego zasukati rukave i naći način na koji da, korak po korak, nemoguće pretvorimo u moguće, bilo da se radi o sretnom braku, poslu kojeg trebamo ili karijeri koju želimo. Pjesma je napravljena u kantautorskom pop stilu. Klavirska podloga, neuobičajene perkusije, gudači i aranžman podložan priči pjesme su elementi koji se nekako uvijek prožimaju kroz moj autorski rad. Bilo mi je važno zadržati tu neku 'ranjivost' i 'suptilnost' u vokalu i balansirati ju snagom perkusija - rekla je Tajči.

Spot je snimila prilikom boravka u Hrvatskoj sa Dankom Puttarom prema vlastitom scenariju i režiji, na lokaciji Green Gold Centra u Zagrebu i u Varaždinskom HNK.

- 'Sve je moguće' je drugi glazbeni spot koji smo Tajči i ja zajedničkim snagama snimili u kratkom vremenskom razmaku, tako da smo za pjesmu 'Sve je moguće' bili dobro uhodani tim. Tajči je divna i topla osoba, veliki radnik i profesionalac pa je i suradnja sa njom ugodno iskustvo. Uzajamno poštovanje i prihvaćanje obostranih sugestija rezultiralo je spotom kojim smo Tajči i ja izuzetno zadovoljni te se nadamo da će biti dobro prihvaćen i od publike.- rekao je redatelj spota Danko Puttar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega