Show

Komentari 0

Preminula je zvijezda meksičkih sapunica: Završila je u komi iz koje se više nikad nije probudila

Preminula je zvijezda meksičkih sapunica: Završila je u komi iz koje se više nikad nije probudila

Nakon teškog moždanog udara, Salinas su prevezli u bolnicu u Meksiku, ali nije bilo nikakvog pomaka u njezinom stanju. Iza sebe je ostavila karijeru dugu preko 60 godina

Carmen Salinas, zvijezda meksičkih sapunica poput 'Ispod istog mjeseca', 'Između ljubavi i mržnje' i 'Maria Mercedes', preminula je u 82. godini, javlja ABC7.

POGLEDAJTE VIDEO:

O nesretnom događaju javnost je izvijestila obitelj glumice na društvenim mrežama. Rekli su da je Salinas preminula u četvrtak.

U objavi tako piše da će o vremenu i mjestu posljednjeg ispraćaja javnost obavijestiti naknadno. Obitelj je također zahvalila svim obožavateljima na brojnim porukama podrške.

Salinas je prošli mjesec hospitalizirana nakon što je doživjela moždani udar i srušila se u kupaonici u svome domu. Od tada je bila na intenzivnoj njezi Mexico City bolnice.

Kumče glumice, Jorge Nieto, izjavio je tada da je Salinas u komi iz koje se neće probuditi.

- Posjetila su ju tri neurologa i složili su se da je moždani udar napravio veliku štetu. Ono što nam govore je da se neće više probuditi, ali mi čekamo bilo kakvo čudo, sve se može dogoditi - rekao je, a prenijela Memesita.

Glumica je iza sebe ostavila preko 60 godina karijere u meksičkim sapunicama i filmovima. Bila je i zastupnica u Zastupničkom domu Meksika.

Najčitaniji članci