Show

Komentari 0

Tragično preminula pjevačica imala je težak život, izgubila je oca i često upadala u probleme

Tragično preminula pjevačica imala je težak život, izgubila je oca i često upadala u probleme

Beživotno tijelo 23-godišnje Skilyr pronašli su u kupaonici prijatelja. Mlada je izgubila oca kojemu je na showu 'America's Got Talent' posvetila pjesmu i još kao tinejdžerica skrenula veliku pažnju na sebe

Skilyr Hicks, natjecateljica showa 'America's Got Talent' u kojem je nastupila 2013. godine, umrla je u ponedjeljak u dobi od 23 godine. Zamjenik načelnika policije, Chad Brooks, rekao je da sumnjaju na predoziranje kao uzrok smrti mlade pjevačice, prenosi TMZ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hicks je pronađena beživotna u kupaonici u domu prijatelja u Libertyju u Južnoj Karolini. Ležala je na podu, a Brooks je rekao da su u njezinoj blizini pronašli ilegalne supstance.

Iako se sumnja na zlouporabu droga, točan uzrok i okolnosti njezine smrti još su pod istragom. Njezina je majka Jodi rekla je da se Skilyr borila s mentalnim zdravljem, uključujući depresiju i zlouporabu ilegalnih supstanci. Dodala je i da je pjevačicu njezina obitelj neizmjerno voljela te da je svojom glazbom htjela pomoći drugima koji imaju iste probleme kao ona.

- Živjet će i dalje kroz njezinu glazbu - rekla je za isti medij.

Pojavila u osmoj sezoni showa 'America's Got Talent' 2013. godine. Tada je mlada pjevačica imala samo 14 godina. Pjevala je pjesmu koju je napisala za svog pokojnog oca koji je preminuo samo nekoliko godina ranije. U žiriju su sjedili Mel B, Heidi Klum, Howie Mandel i Howard Stern.

- Napravio je neke loše odluke i nisam ga vidjela nekoliko godina. Zadnji puta kada sam ga vidjela, sjećam se da sam sjela u auto i odvezla se od njega. On je plakao - rekla je 2013. pred žirijem.

Njezin je nastup ubrzo postao viralan, a rijetko koja osoba je ostala ravnodušna kada je čula njezinu emotivnu priču i lijepu pjesmu.

- Moje srce puno tuge, ali znam da ima nade za bolje sutra. Kažem sebi da ću biti dobro, ali suze ne prestanu dolaziti i ne mogu se protiv njih boriti - pjevala je uz svoju gitaru i od publike zaslužila gromoglasan pljesak.

Zaslužila je prolaz i u Las Vegasu pjevala još jednu autorsku pjesmu 'Posljednja šansa'.

- Glazba mi je pomogla u mnogim teškim trenutcima, a sada me dovela sve bliže ostvarenju mojih snova - rekla je tada.

Unatoč tome što je impresionirala suce, Skilyr nije uspjela doći do nastupa uživo u New Yorku, ali je i dalje bila hit u emisiji. Umjetnica je kasnije uhićena 2018. zbog maloljetničkog opijanja i provela je vrijeme u zatvoru zbog navodnog napada na njezinu obitelj.

Najčitaniji članci