Show

Komentari 13

Preminula sestra (18) pjevača One Directiona, fanovi u šoku...

Preminula sestra (18) pjevača One Directiona, fanovi u šoku...

Drži se, sada je ona na boljem mjestu. Neka je čuvaju anđeli, samo je jedan od komentara obožavatelja Louisa Tomlinsona koji mu od jutra pišu i šalju poruke podrške

Félicité Tomlinson, sestra britanskog pjevača i bivšeg člana boy benda One Direction, Louisa Tomlinsona (27) pronađena je mrtva. Kako prenosi britanski The Sun, 18-godišnja mlađa sestra pop zvijezde navodno je preminula od posljedica srčanog udara.

Njezino tijelo pronašli su u londonskom stanu gdje je već neko vrijeme živjela, a unatoč iznimnim naporima hitne pomoći koja je brzo stigla na mjesto događaja, liječnici su jedino mogli proglasiti smrt.

Tek će obdukcija pokazati o čemu je zapravo riječ i zašto je točno došlo do smrti mlade djevojke. Policija je potvrdila da kraj Félicité nije pronađena droga niti bilo kakve druge nedozvoljene supstance.

Strani mediji prenose da je Louis potpuno potresen i shrvan zbog iznenadne smrti svoje sestre, a ova tragedija pala mu je još teže jer je prije samo tri godine izgubio majku. Naime, 2016. godine majka im je preminula u 44. godini od leukemije. 

- Drži se, sada je ona barem na boljem mjestu. Neka je čuvaju anđeli - samo je jedan od komentara Louisovih obožavatelja koji mu od jutra pišu i šalju poruke podrške. 

Félicité je voljela modu i bavila se modnim dizajnom, a navodno je planirala izdati i svoju prvu knjigu.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Najčitaniji članci