Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Preminuo Carmen Argenziano koji je glumio u filmu 'Kum II'

Srce mi je teško i oči su mi umorne od plakanja jer smo sinoć izgubili ovog čudesnog čovjeka, rekla je glumica Chantelle Albers kojoj je Carmen bio mentor

Foto: Instagram/Screenshot
0 komentara

Američki glumac Carmen Argenziano iznenada je preminuo u nedjelju navečer u 75. godini života. Proslavio se ulogom generala Jacoba Cartera iz legendarne SF serije 'Stargate SG-1', a glumio je i u filmu 'Kum II'.

- Srce mi je teško i oči su mi umorne od plakanja jer smo sinoć izgubili ovog čudesnog čovjeka - rekla je glumica Chantelle Albers kojoj je Carmen bio mentor. Dodala je da mu je režiranje gluma bio poseban dar te da je bio jako dobar čovjek.

Foto: Instagram

- Toliko mi nedostaje da jedva dolazim do zraka između suza. Osjećam se kao da se nisam dovoljno družila s njime i želim više. Više vremena da me podučava, više da učim od njega, više vremena raditi s njim i provoditi više vremena s njim - izjavila je vidno slomljena Chantelle.

Foto: Instagram

Rođen u Pennsylvaniji, Argenziano je svoju glumačku karijeru započeo 1970. godine i glumio u više od 100 filmova i serija tijekom pet desetljeća. Njegovu glumačku karijeru uključivali su filmovi 'Cheers', 'LA Law', 'ER' i '24'. 

Foto: Instagram

- Zašto lijepo uvijek mora završiti? Nedostaješ mi, Carmen. Hvala vam na podršci koju ste mi pružili zajedno s mnogim drugima. Hvala vam za vaše vodstvo i što ste uvijek dolazili na moje predstave i podržavali me. Vaš rad i vaša ljubav će živjeti dalje - poručila mu je glumica za kraj.

Naši partneri pišu
Message