Show

Komentari 0

Preminuo je Jamal Edwards, poduzetnik i zvijezda YouTubea

Preminuo je Jamal Edwards, poduzetnik i zvijezda YouTubea

Jamal Edwards je sa svega 15 godina pokrenuo YouTube kanal. Osnovao je online glazbenu platformu, SBTV, koja mu je pomogla u pokretanju brojnih glazbenih karijera, uključujući i onu Eda Sheerana

Britanski poduzetnik, DJ i zvijezda YouTubea, Jamal Edwards preminuo je u nedjelju ujutro u 32. godini, piše Daily Mail. Uzrok smrti zasad je nepoznat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jamal je sa svega 15 godina pokrenuo YouTube kanal. Snimao je svoje prijatelje kako pjevaju i objavljivao ih. Osnovao je online glazbenu platformu, SBTV, koja mu je pomogla u pokretanju brojnih glazbenih karijera, uključujući i onu Eda Sheerana.

Na društvenim mrežama od poduzetnika se opraštaju brojni glazbenici i pjevači. 

- Srce mi se slomilo kad sam čula ove tužne vijesti. RIP Jamal. Moje misli su s njegovim prijateljima, obitelji i ljudima čije živote je dotaknuo i spojio. Otišao je prerano - napisala je Dua Lipa.

- RIP Jamal Edwards, legendo zapadnog Londona - napisao je reper AJ Tracey na Twitteru.

- Dao mi je priliku za prilikom da pokažem svoj talent od Bruma do Londona. Moramo održati njegovo ime i brend na životu - napisala je reperica Lady Leshurr.

Oprostili su se i organizatori MBO nagrada koja se dodjeljuje glazbenicima u čast postignuća R&B, soul, reggae, jazza, gospela i afričke glazbe.

- Kao osnivača SBTV online, njegov revolucionarni rad i naslijeđe u britanskoj glazbi i kulturi će živjeti. Naša srca i misli su s njegovim prijateljima i obitelji - napisali su.

Reper Jaykae opisao je Jamala kao legendu kojoj duguje puno.

- Mislim da mogu govoriti u ime svih nas umjetnika i pristaša britanske grime/rap scene kada kažem da ovom čovjek dugujem puno. Nekad mi je pomogao, a da nije ni govorio o tome - napisao je.

 

Najčitaniji članci