Obavijesti

Show

Preminuo je Jamal Edwards, poduzetnik i zvijezda YouTubea

Preminuo je Jamal Edwards, poduzetnik i zvijezda YouTubea
2

Jamal Edwards je sa svega 15 godina pokrenuo YouTube kanal. Osnovao je online glazbenu platformu, SBTV, koja mu je pomogla u pokretanju brojnih glazbenih karijera, uključujući i onu Eda Sheerana

VIDEO

Britanski poduzetnik, DJ i zvijezda YouTubea, Jamal Edwards preminuo je u nedjelju ujutro u 32. godini, piše Daily Mail. Uzrok smrti zasad je nepoznat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

PREMINUO MARADONA 01:22

Jamal je sa svega 15 godina pokrenuo YouTube kanal. Snimao je svoje prijatelje kako pjevaju i objavljivao ih. Osnovao je online glazbenu platformu, SBTV, koja mu je pomogla u pokretanju brojnih glazbenih karijera, uključujući i onu Eda Sheerana.

Na društvenim mrežama od poduzetnika se opraštaju brojni glazbenici i pjevači. 

- Srce mi se slomilo kad sam čula ove tužne vijesti. RIP Jamal. Moje misli su s njegovim prijateljima, obitelji i ljudima čije živote je dotaknuo i spojio. Otišao je prerano - napisala je Dua Lipa.

- RIP Jamal Edwards, legendo zapadnog Londona - napisao je reper AJ Tracey na Twitteru.

- Dao mi je priliku za prilikom da pokažem svoj talent od Bruma do Londona. Moramo održati njegovo ime i brend na životu - napisala je reperica Lady Leshurr.

Preminuo osnivač britanskog kultnog benda King Crimson
Preminuo osnivač britanskog kultnog benda King Crimson

Oprostili su se i organizatori MBO nagrada koja se dodjeljuje glazbenicima u čast postignuća R&B, soul, reggae, jazza, gospela i afričke glazbe.

- Kao osnivača SBTV online, njegov revolucionarni rad i naslijeđe u britanskoj glazbi i kulturi će živjeti. Naša srca i misli su s njegovim prijateljima i obitelji - napisali su.

Reper Jaykae opisao je Jamala kao legendu kojoj duguje puno.

- Mislim da mogu govoriti u ime svih nas umjetnika i pristaša britanske grime/rap scene kada kažem da ovom čovjek dugujem puno. Nekad mi je pomogao, a da nije ni govorio o tome - napisao je.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin