Show

Komentari 9

Prepoznajete li pjevača Bijelog dugmeta? Više ne izlazi u kafiće, a vrijeme provodi s mačkama

Prepoznajete li pjevača Bijelog dugmeta? Više ne izlazi u kafiće, a vrijeme provodi s mačkama

Osamdesetih godina žene su uzdisale za Tifom dok je 'žario i palio' kao pjevač Bijelog dugmeta. Danas njeguje poprilično drugačiji imidž, a dugo ga nismo vidjeli u javnosti

Mladen Vojičić Tifa (61) je bio pjevač najpoznatije rock grupe Bijelo dugme na prostorima bivše države. Imao je samo 23 godine kad je postao pjevač kultnog benda i mnogi ga smatraju najboljim vokalom koji je bend imao.

Pjevačica Hanka Paldum (65) je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju s Tifom s opisom koji stoji 'Godine prijateljstva i zajedničkih putovanja su iza nas.

- Došli u Sarajevo naše - opisala je pjevačica koja pozira zagrljena s Tifom na parkingu.

Tifa je nedavno progovorio o svojoj karijeri i privatnom životu.

- Ne smatram drukčijim od bilo kojeg drugog čovjeka koji se bavi drugim poslovima. Smatram da je ovo što jesam prirodno, zbog toga sam u principu ljudima i drag. Čovjek sam iz naroda i to ću i ostati - rekao je Tifa za Express.ba.

Rekao je da mu je tijekom karijere naneseno mnogo nepravde ali da pokušava svima oprostiti. Priznao je da se najbolje osjećao u bendu Vatreni poljubac.

- Pokušavam ispravljati neke životne greške. Meni je naneseno mnogo nepravde, ali pokušavam sve to oprostiti. Tko me izgubi kao prijatelja, taj je na gubitku, a ne ja - rekao je Tifa.

U braku sa suprugom Ljiljanom već 39 godina i imaju kćer Saru. Također otkrio je da uvijek sudjeluje u kućanskim poslovima

- Usisavam, skupljam prašinu, poslujem po kuhinji, samo ne peglam. Nemam problem s tim i svako tko me smatra papučarem samo je neobrazovan i nije siguran u sebe.Nisam poput onih muškaraca koji čekaju da im žena donese lavor i pere noge s onim kvrgama na nogama- rekao je Tifa.

Priznao je da mu je draže provoditi vrijeme sa svojom obitelji i svojim mačkama i da u kafane nije odavno ušao.

- Družim se sa suprugom, kćerkom, s mačkama, a imam ih dvije. Shvatio sam da sam se i prije tako trebao povući. Mačke su moja terapija, jednostavno me smiruju, s njima spavam, uz njih sam se preporodio.

POGLEDAJTE I ULETE U INBOX SPLITSKE VAMPIRICE OLJE: 

Najčitaniji članci