Show

Komentari 1

Tifa progovorio o sukobima s Alenom Islamovićem: 'Opsovao sam, ali nisam mislio na njega'

Tifa progovorio o sukobima s Alenom Islamovićem: 'Opsovao sam, ali nisam mislio na njega'

O lošim odnosima unutar benda šuška se već neko vrijeme, a Tifa je sad progovorio o odnosu između njega i kolege: 'Alen i ja smo u dobrim odnosima, sviramo i vidimo se na bini', diplomatski tvrdi

Fontmen 'Bijelog dugmeta' i legendarni rock pjevač Mladen Vojičić Tifa (60) nekoliko puta je navodno upao u sukobe s Alenom Islamovićem (64). Glazbenici sviraju godinama zajedno, no nije uvijek sve bilo bajno, a šuškalo se i da su dva pjevača ozbiljno posvađani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svojedobno se na internetu pojavila snimka na kojoj je obračun izmeđua Tife i Alena nakratko postao fizički sukob, no obojica su kasnije zanijekali da se išta dogodilo. 

Na nedavnom koncertu na Beer festu Tifa je navodno poludio, bacio bubicu i otišao s bine kad je Alen otpjevao njegov dio pjesme. 

- Ja vam to uopće ne želim komentirati - rekao nam je Alen tada i dodao kako je koncert zapravo bio spektakularan.

Marko Lukunić/Pixsell

Tifa je sad progovorio o incidentu i tvrdi da je potpuno krivo interpretiran.

- To je apsolutno netočno. Alen i ja smo u dobrim odnosima. Poslije Budve, mi smo 'zdravo za zdravo', vidimo se na bini... Sada na Ušću, nema apsolutno veze s onim što su pisali. Jedino što se dogodilo, pa je neko pogrešno protumačio - na samom početku koncerta, kada Goran nije znao odakle ide pjesma, ja sam poludio i kazao: 'U p***u materinu.' To nije bilo upućeno ni njemu niti bilo kome, nego općenito - rekao je za  Avaz.

Beer fest u Beogradu otvoren koncertom Bijelog Dugmeta

Nadodao je da je jako zadovoljan s nastupima koje je bend odradio tijekom ljeta i veseli se budućima.

Vodice: Alen Islamović održao koncert u sklopu CMC festivala