Obavijesti

Show

Komentari 16

Preseksi? Sandra na Dječjem festivalu u haljinici i čizmama

Preseksi? Sandra na Dječjem festivalu u haljinici i čizmama
22

U CineStaru u Avenue Mallu u četvrtak je svečano otvoren drugi po redu Dječji festival. Tom prilikom je održana i premijera filma 'Pan: Putovanje u Nigdjezemsku'

VIDEO

Brojni poznati u četvrtak su u CineStar u zagrebačkom Avenue Mallu poveli svoje mališane na svečano otvorenje drugog po redu Dječjeg festivala. Tom prilikom djeca su uživala u premijeri  filma 'Pan: Putovanje u Nigdjezemsku'. 

Među roditeljima koje je film producenta filmova o Harryju Potteru prikovao za kino sjedala bila je i Sandra Bagarić koja ja pažnju plijenila u crnoj haljini s čipkom i čizmama do koljena. 

Djecu su na druženje poveli i Tarik Filipović, Branka Krstulović,  Marijana Mikulić, Jelena Perčin,  Daniela Trbović, Iva Šulentić, Goran Grgić, Jasna Palić Picukarić, Gorana Marin, Anamarija Vrdoljak, Aleksandra Mindoljević, Ana Miščević, Ines Preindl, Siniša Kovačić, Zoran Pribičević, Uršula Tolj, Bojan Jambrošić, Robert Bošković, Đurđica Vorkapić, Mario Miše te mnogi drugi. 

Na programu za vrijeme trajanja cijelog Dječjeg festivala svi posjetitelji mogu pogledati sljedeće filmove za samo 20 kuna: 'Pan:Putovanje u Nigdjezemsku', 'Ups! Noa je otišao', 'Mune:Čuvar mjeseca', 'Albert,' 'Blinky Bill: Neustrašiva koala', 'Malci', 'Mali zmaj' te mnoge druge. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dječji festival će se osim u CineStaru u zagrebačkom Avenue Mallu paralelno održavati u ostalim CineStar kinima u Hrvatskoj i BIH sve do 12. listopada.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...