Obavijesti

Show

Komentari 21

Preselili treći put: Valentina se 'pohvalila' stanom i trbuščićem

Preselili treći put: Valentina se 'pohvalila' stanom i trbuščićem
10

Valentina i Vatroslav preselili su iz Zadra u Pulu. U slatkom su iščekivanju, jer im uskoro stiže sinčić u obitelj. Gospođa Tijan potrudila se i dekorirala stan u božićnom duhu

VIDEO

Valentina Kordić Tijan (28) i Vatroslav Tijan (42) upoznali su se u showu 'Ljubav je na selu'. Oženili su se, a uskoro im stiže i drugo dijete. Imaju djevojčicu Viktoriju, a sada će dobiti sina. Valentina je nedavno otkrila kako će mu nadjenuti ime Vito

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje Valentine i Vatroslava

Pokretanje videa...

01:52

A osim skore prinove u obitelji, Valentina i Vatroslav imaju još novosti. Naime, iz Zadra su se preselili u Pulu, a gospođa Tijan na Instagramu se pohvalila s nekoliko fotografija iz novouređenog stana.

- Dobro došli u Pulu. Naš novi stančić. Što kažete, kako vam se sviđa? Meni je jako sladak - pitala je Valentina svoje pratitelje na Instagramu. 

Trenutačno je čitav stan u božićnom ruhu pa osim raskošnog bora imaju kamin i mnoštvo božićnih dekoracija. Između ostalih, pored kamina su postavili orašare, bijele božićne jelene i dvije čizmice. Na jednoj od njih ispisano je ime kćerkice Viktorije.

Na stolić pored karmina Valentina je stavila i božićne kekse i pohvalila se kako gušta uz kavu. Na novouređeni stan dobila je mnoštvo pohvala. Pratitelji su joj poručili kako je sve sredila sa stilom.

Valentina Tijan otkrila ime sina
Valentina Tijan otkrila ime sina

- Od sada svaki dan do poroda uživam u ovom divnom pogledu. Potrudila sam se oko uređenja. Nedostaje mi još nekih stvari koje sam imala u planu iako možda imam malo mjesta, ali nadam se da ću još i to uspjeti dovesti u red. Onda će sve biti 'tip top' kako sam i zamislila, mada sam i ovako zadovoljna - poručila je Tijan ispod fotografija objavljenih na Instagramu. 

Valentina ne skriva sreću zbog dolaska sina. Uživa u trudnoći, a kada je s Vatroslavom otkrivala spol, napravili su to na pravi 'Instagram način'. Riječ je o 'bušenju baluna' iz kojeg izlaze roze ili plave konfete, ovisno o spolu djeteta.

Osim što uživa u dekoriranju vlastitoga stana, Valentina je prije nekoliko mjeseci 'zasukala rukave' i pokrenula vlastiti posao oko dekoriranja rođendana, krštenja, vjenčanja i ostalih svečanosti i proslava.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...