Show

Komentari 21

Preselili treći put: Valentina se 'pohvalila' stanom i trbuščićem

Preselili treći put: Valentina se 'pohvalila' stanom i trbuščićem

Valentina i Vatroslav preselili su iz Zadra u Pulu. U slatkom su iščekivanju, jer im uskoro stiže sinčić u obitelj. Gospođa Tijan potrudila se i dekorirala stan u božićnom duhu

Valentina Kordić Tijan (28) i Vatroslav Tijan (42) upoznali su se u showu 'Ljubav je na selu'. Oženili su se, a uskoro im stiže i drugo dijete. Imaju djevojčicu Viktoriju, a sada će dobiti sina. Valentina je nedavno otkrila kako će mu nadjenuti ime Vito

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje Valentine i Vatroslava

A osim skore prinove u obitelji, Valentina i Vatroslav imaju još novosti. Naime, iz Zadra su se preselili u Pulu, a gospođa Tijan na Instagramu se pohvalila s nekoliko fotografija iz novouređenog stana.

- Dobro došli u Pulu. Naš novi stančić. Što kažete, kako vam se sviđa? Meni je jako sladak - pitala je Valentina svoje pratitelje na Instagramu. 

Trenutačno je čitav stan u božićnom ruhu pa osim raskošnog bora imaju kamin i mnoštvo božićnih dekoracija. Između ostalih, pored kamina su postavili orašare, bijele božićne jelene i dvije čizmice. Na jednoj od njih ispisano je ime kćerkice Viktorije.

Na stolić pored karmina Valentina je stavila i božićne kekse i pohvalila se kako gušta uz kavu. Na novouređeni stan dobila je mnoštvo pohvala. Pratitelji su joj poručili kako je sve sredila sa stilom.

- Od sada svaki dan do poroda uživam u ovom divnom pogledu. Potrudila sam se oko uređenja. Nedostaje mi još nekih stvari koje sam imala u planu iako možda imam malo mjesta, ali nadam se da ću još i to uspjeti dovesti u red. Onda će sve biti 'tip top' kako sam i zamislila, mada sam i ovako zadovoljna - poručila je Tijan ispod fotografija objavljenih na Instagramu. 

Valentina ne skriva sreću zbog dolaska sina. Uživa u trudnoći, a kada je s Vatroslavom otkrivala spol, napravili su to na pravi 'Instagram način'. Riječ je o 'bušenju baluna' iz kojeg izlaze roze ili plave konfete, ovisno o spolu djeteta.

Osim što uživa u dekoriranju vlastitoga stana, Valentina je prije nekoliko mjeseci 'zasukala rukave' i pokrenula vlastiti posao oko dekoriranja rođendana, krštenja, vjenčanja i ostalih svečanosti i proslava.

 

Najčitaniji članci