Obavijesti

Show

Komentari 64

Presretni su: Shakira i Pique postali roditelji dječaka Milana

Presretni  su: Shakira i Pique postali roditelji dječaka Milana
4

Presretni smo što možemo objaviti da se u Barceloni rodio Milan Pique Mebarak. Mali Milan postao je kao i otac član Barcelone po rođenju, otkrila je Shakira

VIDEO

Kolumbijska pop pjevačica Shakira (35) i njen dečko Gerard Pique (25) postali su roditelji malenog dječaka Milana. Shakira je bebu rodila u 21.36 sati u utorak u Španjolskoj a ime je, priznaje, odabrala prema slavenskoj mitologiji, javlja LA Times.

- Presretni smo što možemo objaviti da se u Barceloni rodio Milan Pique Mebarak. Mali Milan postao je, kao i otac, član Barcelone po rođenju - napisala je Shakira na svojoj internetskoj stranici gdje je obožavateljima ujedno i objasnila zašto je za prvo dijete odabrala upravo to ime.

- Milan u slavenskoj mitologiji znači drag i milostiv, u rimskoj izdržljiv i željan, a na sanskrtu ujedinjen - pojasnila je slavna Kolumbijka. Uoči poroda Shakira je tvitom obožavatelje zamolila ''da je u svojim molitvama prate na njoj vrlo važan dan u životu''.

Sretni roditelji objavili su i da se majka i beba nakon poroda osjećaju izvrsno. Sretni su i obožavatelji koji su u prvi mah pomislili da je posrijedi možda još jedna šala slavnog para. Naime, Piqué je u prosincu na španjolski praznik Dia de los Inocentes, koji je inačica našeg prvog aprila, objavio da je Shakira rodila. Vijest su prenijeli svi svjetski mediji, a par je onda demantirao objavu.

Pjevačica i nogometaš javnost su zaintrigirali i prošlog tjedna. U suradnji sa UNICEF-om pozirali su polugoli fotografu Jaumeu Laiguanu. Shakira je nosila samo gornji dio bikinija i suknju pa je njezin trudnički trbuh došao do izražaja. Pique se slikao se bez majice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael