Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Presretni Tarik Filipović: Super sam! Sad sam tata!

Glumac i njegova supruga, bivša Miss Hrvatske, postali su roditelji. U nedjelju, 5 min prije ponoći, Lejla je rodila dječačića Armana teškog 3460 g

Dalibor Urukalović
Foto: Dalibor Urukalović
20 komentara

U 13.30 sati Tarik Filipović došao je u bolnicu Sestara milosrdnica u Zagrebu. Dovezao se u Opel Antari, automobilu svoje supruge, 31-godišnje Lejle. Zaustavio se ispred zgrade rodilišta i upalio sva četiri žmigavca. S njim su bili roditelji Omer i Seka. Brzim korakom ušli su unutra. Glumac je u ruci nosio vrećicu. Zadržao se desetak minuta.
- Nećemo ih puno smetati. Oni su dobro. Super sam! Sad sam tata! - izvan sebe od sreće govorio je 35-godišnji Tarik na izlazu iz bolnice. Lejla je rodila u nedjelju, pet minuta do ponoći. Tarik je bio s njom na porođaju. Viđen je kako u ponoć i pol izlazi iz rodilišta. Dječak je težak 3460 grama i dugačak 51 centimetar. Presretni roditelji nazvali su ga Arman. Dječakovo ime ima dva značenja - borac i nada.
“Neću moći igrati večeras. Lejla je dobila trudove, idem s njom u rodilište”, uzbuđeno se u nedjelju poslijepodne Tarik javio u matično kazalište Kerempuh. Trebao je igrati u predstavi “Metastaze”. U ulozi narkomana Mrtvog zamijenio ga je redatelj predstave, glumac Boris Svrtan. Sat vremena nakon poroda Tarik je uzbuđenim glasom Svrtanu javio sretnu vijest. Oko tri sata ujutro prijateljima je poslao MMS s fotografijom malog Armana. Dječačić je, poput oca, tamnoput i ima crnu kosicu.
- Presretan je zbog sina. Presretan je već devet mjeseci. Ovaj tjedan nema snimanja kviza - rekla je Maja Jurković, urednica u HTV-ovu Kontakt programu.
Lejla i Tarik vjenčali su se posljednji dan 2007. godine na intimnoj ceremoniji i u strogoj tajnosti. Prije braka bili su u vezi godinu i pol dana. Njoj je Arman drugi sin. Iz braka s Dadom Majolijem ima trogodišnjeg sina Dina.

Naši partneri pišu
Message