Obavijesti

Show

Komentari 19

Pretukao je Rihannu, a sada se viđa s Adele u njezinom domu?

Pretukao je Rihannu, a sada se viđa s Adele u njezinom domu?
6

Stigao je usred noći i otišao je tek oko dva sata ujutro. Došao je golemim zatamnjenim automobilima, a okruživala ga je hrpa osiguranja, otkrio je izvor blizak pjevačici

VIDEO

Našao se u središtu skandala 2009. kada je pretukao tadašnju djevojku Rihannu (32), a Chris Brown (31) sada ponovno puni medijske stupce. Kamere su ga 'ulovile' u kasnim satima dok je ulazio u kuću pjevačice Adele (32) u Londonu.

Debbie Harry arrives for the GQ Gentlemen

- Stigao je usred noći i otišao je tek oko dva sata ujutro. Došao je golemim zatamnjenim automobilima, a okruživala ga je hrpa osiguranja - otkrio je izvor blizak Adele, javlja The Sun.

Njih dvoje se zasad nisu oglasili oko ovog susreta. Inače, upoznali su se 2013. na dodjeli nagrada Grammy, a pjevač ju je tada hvalio na Twitteru.

Chris pretukao Rihannu, a ona ga i dalje voli: 'Jako smo bliski'
Chris pretukao Rihannu, a ona ga i dalje voli: 'Jako smo bliski'

- Drago mi je što smo se upoznali, Adele. Slušao sam što si govorila i to je sve što je važno. Hvala što si kazala istinu - napisao je.

Podsjetimo, Chris i Rihanna su krenuli autom na dodjelu nagrade Grammy kad se na njegovom telefonu pojavila poruka jedne žene. Posvađali su se, a stvari su onda eskalirale, Chris je izgubio kontrolu i pretukao ju je. 

Zbog napada na pjevačicu osuđen je na uvjetnu kaznu od pet godina i na šest mjeseci rada za opće dobro. Dama s Barbadosa ističe kako ga zbog tog incidenta ne voli ništa manje nego prije.

- Trudili smo se da ponovno postanemo prijatelji. Sada smo vrlo bliski prijatelji. Opet si vjerujemo. Volimo se i vjerojatno ćemo se zauvijek voljeti. To je nešto što se nikada neće promijeniti. To je nešto što se ne može isključiti, ako si osobu ikad volio - ispričala je nedavno gostujući kod Oprah Winfrey (66). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin