Obavijesti

Show

Komentari 116

'Prezime nisam mijenjala, a ovo mi je bio najteži Božić. U životu ga nisam provela izvan obitelji'

'Prezime nisam mijenjala, a ovo mi je bio najteži Božić. U životu ga nisam provela izvan obitelji'
8

Mislim da nepotrebno uzimam prostor bitnim temama u društvu i da je to prevršilo svaku mjeru. Raspravljati o nečijem repu dok se ljudima 20 km od nas ruše krovovi na glavu mi je bolno, rekla je

VIDEO

Voditeljica Doris Pinčić (32) otvorila je dušu za Jutarnji list pa je, između ostalog, rekla kako joj je ovo bio najteži Božić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Doris 01:09

- Nikad ga u životu nisam provela izvan kruga obitelji. I tek sad shvaćam koliko mi nedostaju sve one stvari oko kojih smo znali biti u strci i pomalo sluđeni, nervozni. Tko će skuhati bakalar, tko donosi kolače, kad će se brat vratiti iz grada... Sad mi je jasno da mi taj šušur strašno nedostaje. Mislim da nikad toliko puta kao ovih dana nisam majci rekla da mi nedostaje - rekla je za Jutarnji list.

Osvrnula se i na bivšeg supruga Borisa Rogoznicu (31) s kojim ima dvoje djece. Nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima, a Doris nije promijenila prezime. To joj je nevažna formalnost.

- Zašto već nisam? Iskreno, ne želim 79 tekstova zbog toga na portalima - objasnila je.

Nedavno se našla na udaru kritika zbog izgleda u emisiji koju vodi na HRT-u, 'Dobro jutro, Hrvatska'.

- Mislim da nepotrebno uzimam prostor bitnim temama u društvu i da je to prevršilo svaku mjeru. Raspravljati o nečijem repu dok se ljudima 20 km od nas ruše krovovi na glavu mi je bolno i mislim da smo s tim prešli svaku granicu ukusa i medijske odgovornosti - smatra.

Opet 'paljba' na Doris: Lijepa si, ali hitno promijeni svog stilista!
Opet 'paljba' na Doris: Lijepa si, ali hitno promijeni svog stilista!

Ako vodi 'Dobro jutro, Hrvatska', Zadranka ustaje u 4.30 sati, djeca idu u vrtić, ona na HRT, a uz posao vodi i brojne druge projekte. U krevet odlazi s djecom već oko 21 ili 22 sata. Ali i kad ne vodi emisiju, ustaje, kaže, oko 5.30 sati.

- Smiješno mi je kad me pitaju otkud mi energija. Radije bih bila umorna i padala s nogu nego da potratim dan na ljenčarenje - poručila je.

Zbog koronavirusa Večernjakova ruža dodijeljena virtualnim putem

Otkrila je zašto se preselila baš u Veliku Mlaku.

- Zato što mi je jako bitno, kad sve završi, doći kući u svoj mir, daleko od grada, betona i žurbe. Svi mi volimo grad, vrevu i akciju, tako i ja, ali ovdje se nakon svega smirim i maknem od svega toga. U vrijeme najvećeg lockdowna ovdje je bila sloboda, priroda i svjež zrak, daleko od svega. Vježbam, meditiram, sadim povrće u vrtu, od susjeda kupujem svježe namirnice. Život ovdje je neusporedivo jeftiniji i jednostavniji nego u gradu. I općenito ćeš me rijetko sresti u gradu u dućanima s odjećom, ali zato me pusti na tržnicu na Utrine - zaključila je.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DORIS PINČIĆ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...