Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

'Pri sado-mazo igricama ključ od lisica uvijek držite u blizini'

Osim što je erotska knjiga '50 nijansi sive' E. L. James zaludila cijeli svijet zadala je i vatrogascima više posla - između gašenja požara oslobađaju ljubavnike iz lisica

Fotolia
Foto: Fotolia
32 komentara

Osim što je erotska knjiga „50 nijansi siveE. L. James zaludila cijeli svijet zadala je i vatrogascima više posla. Tako londonski vatrogasci između gašenja požara i spašavanja mačaka s drveća, oslobađaju i nespretne ljubavnike iz lisica. Oni su tako u posljednje tri godine imali na stotine intervencija u kojima su se nagledali svega i svačega. Osim što su vragolastim parovima skidali lisice, nekoliko su puta oslobađali i muško spolovilo iz prečvrsto stegnuta prstena. Neki vatrogasci su čak prepričavali nevolje muškarca kojemu se penis zaglavilo u cijevi usisavača, a također su imali slučaj u kojem je nesretni mladić radije izabrao toster. 

- Ne znam može li se to pripisati utjecaju knjige, ali broj izgreda povezanih sa stavljanjem lisičina je u velikom porastu. Većina žrtava pak pokazuje pedeset nijansi crvene kada dođemo na mjesto događaja - rekao je jedan od vatrogasaca. Dodao je da pri sado-mazo igricama partneri trebaju biti oprezniji te da drže ključ od lisica u blizini.

Naši partneri pišu
Message