Obavijesti

Show

Komentari 1

Pridružio se slavlju: Grašo prvi put na bini s klapom Intrade

Pridružio se slavlju: Grašo prvi put na bini s klapom Intrade
3

Na koncertu u zagrebačkom Domu sportova 12. prosinca koji će označiti 30. rođendan Tomislava Bralića i klape Intrade, na pozornici će im se pridružiti i Grašo

VIDEO

Na velikom koncertu u zagrebačkom Domu sportova 12. prosinca, spektaklu koji će označiti vrhunac proslave 30. rođendana Tomislava Bralića i klape Intrade, Zadranima će se na pozornici pridružiti njihov dugogodišnji suradnik Tedi Spalato i miljenik publike Petar Grašo.

Dok su s Tedijem imali već dvije suradnje na pjesmi 'Cviće' i 'Sve dok bura dere' te je iza njih niz zajedničkih nastupa, s Petrom Grašom će klapa Intrade zapjevati prvi put. 

- Dugo smo pričali o suradnji i evo sad smo se uspjeli uskladiti, što mi je jako drago. Petra sam upoznao na našem prvom Splitskom festivalu prije 20 godina. Svirao je klavir u svom restoranu, imao je nepunih 20 godina. Upravo tako kako sam ga ja upoznao u najboljem svjetlu, predstavit će se i publici na našem koncertu. Mi ćemo zapjevati jednu njegovu staru pjesmu, a onda će on preuzeti kormilo na klaviru. Jako mi je drago da ćemo zajedno nastupiti, a vjerujem da je i njemu, kazao je Tomislav Bralić. 

S njime se složio i Grašo kazavši da se raduje koncertu u Domu sportova.

- Drago mi je da me klapa Intrade pozvala da budem dio njihove proslave. Siguran sam da će i za publiku i za nas to biti lijepa noć prepuna dobre glazbe i dalmatinskog ugođaja, kazao je Grašo. 

Klapa Intrade prvi veliki slavljenički koncert odražala je u studenom u Zadru na impozantnoj pozornici za čiju je scenografiju bio zaslužan Neven Stojaković, a na zagrebačkom je koncertu Stojaković odlučio nadmašiti samog sebe. Impresivna scenografija, light show i video zid širok čak osam metara na kojem će se tijekom koncerta prikazivati detalji iz prošlosti klape, sigurno će pridonijeti doživljaju i posebnosti ovog koncerta. Publika će po prvi put imati priliku vidjeti i neke do sada neobjavljene fotografije mladića koji su početkom '80-ih počeli pjevati iz čiste ljubavi, a tijekom godina su stvorili nagrađivanu i najpopularniju klapu na svijetu.   

Koncert u Domu sportova bit će ujedno klapi Intrade jubilarni 10. koncert u Zagrebu koji svake godine održe u predbožićno vrijeme. 

Koncertu se raduje i Spalato koji je nedavno s klapom Intrade snimio pjesmu 'Sve dok bura dere', a autor je glazbe njihovog velikog hita 'Cviće'.

- Neopisivo mi je drago što surađujem s klapom Intrade, oni su se svojom iskrenom interpretacijom uvukli u srce i dušu naroda i stvarno su s pravom miljenici publike. Kad oni pjevaju, prolaze vas trnci, vjerujete im svaku rije. To je odlika velikih izvođača, a ja im od srca čestitam i želim još puno uspješnih godina, kazao je Tedi Spalato. 

Povodom 30. godišnjice od osnutka klape, uoči zadarskog koncerta, diskografska kuća Scardona izdala je dvostruki kompilacijski CD 'Best of' s 30 pjesama klape koje predstavljaju presijek njihove karijere i koji se može kupiti na koncertu ili naručiti na Scardoninom web shopu. Bogato izdanje sadrži i knjižicu od 32 stranice sa izjavama članova klape i njihovim suradnicima te fotografijama s početka njihove karijere. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...