Obavijesti

Show

Komentari 64

Prijatelji se brinu za Tajči: 'Ne znaju kako će dalje, umorna je'

Prijatelji se brinu za Tajči: 'Ne znaju kako će dalje, umorna je'
3

Menadžer Edwin Softić jedan je od Tajčinih vjernih prijatelja koji će biti uz nju u ovim teškim trenucima. Pjevačica je, brinu se njoj bliski ljudi, previše iscrpljena

VIDEO

Potresen sam Mattheovim odlaskom. Upoznao sam ga nakon što su se vjenčali u Šestinskom Lagviću. Dolazili su kod mene doma, nekad sami, a nekad s djecom. Tajčinog supruga pamtim kao muškarca jako posvećenog obitelji, redatelja koji je brinuo o svakom segmentu Tajčine karijere. Tajči, nažalost, sad treba sama dalje, rekao je Edwin Softić.

Softić je bio njezin prvi menadžer. Bio je uz nju i kad je odlučila povući se sa scene i otići u Ameriku. Radovao se kad mu je pričala da je u crkvi upoznala Matthewa za kojeg se i udala. Kad je u veljači ove godine obolio, svako malo ju je nazivao i pružao podršku. Edwin je blizak i sa njezinom majkom Šteficom. Sada Tatjani Cameron Tajči (46), smatra, trebaju samo najbliži, a i on će, dodaje, opet biti uz nju.    

softic

Njezin suprug Matthew Cameron izgubio je život u višemjesečnoj borbi s nepušačkim karcinomom pluća. Uz Tatjanu su u ovim teškim trenucima njezina majka Štefica i sestra Sanja. I njezini prijatelji izražavaju joj sućut na društvenim mrežama. Obitelj je neutješna, ali i svjesna da se njihov suprug i otac baš zbog njih kao lav borio do posljednjeg daha.

Bolest mu je dijagnosticirana u veljači ove godine, a već u travnju Matthew je rekao da ne smije umrijeti jer mu je najmlađi sin Evan još mali. Najstariji Dante mu je za rođendan napravio video.

Matthew je pristao na liječenje novim oblicima terapija za koje je vjerovao da će mu pomoći, a u jednom trenutku izgledalo je kao da ide nabolje. Onda je u rujnu otkrio da je patio od 'brutalnih' bolova prije operacije u kojoj su mu iz plućne maramice uklonili 750 mililitara tekućine koja mu je pritiskala srce. Unatoč silnoj želji za životom Matthew nije izdržao. 

Prijatelji su silno zabrinuti kako će pjevačica dalje. Znaju koliko ju je iscrpila suprugova bolest. Pjevala je posvuda kako bi zaradila za njegovo liječenje. Brinula je i o njihova tri sina. Tajči je, kažu, shrvana. Boje se da ponovo ne padne u depresiju. Tajči je, rekla je, dvaput 'zapela' u životu. Prvi put kao pop zvijezda, a drugi put živeći ideju američkog sna koji to nije bio. Prvo je promijenila kontinent i napustila svoju uspješnu karijeru pjevačice. Onda se udala, stvorila predivan dom, produbila vjeru, no i dalje se borila s depresijom i anksioznošću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin