Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
64 komentara

Prijatelji se brinu za Tajči: 'Ne znaju kako će dalje, umorna je'

Menadžer Edwin Softić jedan je od Tajčinih vjernih prijatelja koji će biti uz nju u ovim teškim trenucima. Pjevačica je, brinu se njoj bliski ljudi, previše iscrpljena

Foto: Privatni album

Potresen sam Mattheovim odlaskom. Upoznao sam ga nakon što su se vjenčali u Šestinskom Lagviću. Dolazili su kod mene doma, nekad sami, a nekad s djecom. Tajčinog supruga pamtim kao muškarca jako posvećenog obitelji, redatelja koji je brinuo o svakom segmentu Tajčine karijere. Tajči, nažalost, sad treba sama dalje, rekao je Edwin Softić.

Softić je bio njezin prvi menadžer. Bio je uz nju i kad je odlučila povući se sa scene i otići u Ameriku. Radovao se kad mu je pričala da je u crkvi upoznala Matthewa za kojeg se i udala. Kad je u veljači ove godine obolio, svako malo ju je nazivao i pružao podršku. Edwin je blizak i sa njezinom majkom Šteficom. Sada Tatjani Cameron Tajči (46), smatra, trebaju samo najbliži, a i on će, dodaje, opet biti uz nju.    

softic | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Edwin Softić bio je Tajčin prvi menadžer

Njezin suprug Matthew Cameron izgubio je život u višemjesečnoj borbi s nepušačkim karcinomom pluća. Uz Tatjanu su u ovim teškim trenucima njezina majka Štefica i sestra Sanja. I njezini prijatelji izražavaju joj sućut na društvenim mrežama. Obitelj je neutješna, ali i svjesna da se njihov suprug i otac baš zbog njih kao lav borio do posljednjeg daha.

Bolest mu je dijagnosticirana u veljači ove godine, a već u travnju Matthew je rekao da ne smije umrijeti jer mu je najmlađi sin Evan još mali. Najstariji Dante mu je za rođendan napravio video.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Matthew je pristao na liječenje novim oblicima terapija za koje je vjerovao da će mu pomoći, a u jednom trenutku izgledalo je kao da ide nabolje. Onda je u rujnu otkrio da je patio od 'brutalnih' bolova prije operacije u kojoj su mu iz plućne maramice uklonili 750 mililitara tekućine koja mu je pritiskala srce. Unatoč silnoj želji za životom Matthew nije izdržao. 

Prijatelji su silno zabrinuti kako će pjevačica dalje. Znaju koliko ju je iscrpila suprugova bolest. Pjevala je posvuda kako bi zaradila za njegovo liječenje. Brinula je i o njihova tri sina. Tajči je, kažu, shrvana. Boje se da ponovo ne padne u depresiju. Tajči je, rekla je, dvaput 'zapela' u životu. Prvi put kao pop zvijezda, a drugi put živeći ideju američkog sna koji to nije bio. Prvo je promijenila kontinent i napustila svoju uspješnu karijeru pjevačice. Onda se udala, stvorila predivan dom, produbila vjeru, no i dalje se borila s depresijom i anksioznošću. 

Naši partneri pišu
Message