Show

Komentari 4

Prijateljica Efronove bivše cure progovorila o njegovim čudnim seksualnim navikama i željama

Prijateljica Efronove bivše cure progovorila o njegovim čudnim seksualnim navikama i željama

Imam jednu prijateljicu koja je bila u vezi sa Zac Efronom neko vrijeme. Bila je jedna od onih koje se druže s puno slavnih osoba, pa je bila prilično nonšalantna u vezi s tim, objasnila je podcasterka Perrie

Australska manekenka Perrie Kapernaros iznijela je neke zanimljive tvrdnje o zvijezdi Zac Efronu (35) i njegovim navodnim seksualnim 'sklonostima' u novoj epizodi svog podcasta 'This One Friend'. 

Ona tvrdi kako je njena prijateljica neko vrijeme bila u seksualnoj vezi s glumcem, ali ju je frustrirao njegov entuzijazam za oralnim seksom.

 

Pritom je nadodala kako je uzbuđeno ispitivala svoju prijateljicu o tome kakav je seks sa Zacom, ali je dobila 'zbunjujući' odgovor, kako prenosi Daily Mail.

Instagram

Prijateljica je podijelila da je Zac preferirao oralni seks, odnosno kako je uvijek volio zadovoljiti je na takav način. Andy se tome nasmijao i predložio novi nadimak zvijezde High School Musicala 'Zac Muff-ron', aludirajući na ženski spolni organ.

- Razlog zašto nismo vidjeli lice Zac Efrona dugo - našalio se podcaster i u opisu kada je podijelio kratki snimak iz nove epizode. Što se tiče samog glumca, on je proveo dosta vremena u Australiji u posljednjih nekoliko godina, a čak je živio u Byron Bayu veći dio pandemije.

Tijekom svog boravka tamo, hodao je s modelom Vanessom Valladares. Za njihovu vezu doznalo se u srpnju 2020. kada je snimljen kako ju ljubi u obraz u kafiću gdje je radila kao konobarica. Doduše, u travnju iduće godine su prekinuli, a Zacov prijatelj potvrdio je u svojoj radio emisiji KIIS FM da je raskid služben.

Najčitaniji članci