Obavijesti

Show

Komentari 57

Prijavili ih susjedi: Inspektori pušu za vratom Tatjani i Vlahi

Prijavili ih susjedi: Inspektori pušu za vratom Tatjani i Vlahi
9

Građevinska inspekcija potvrdila nam je da će provjeriti što se gradi u Dalmatinskoj 2, na adresi bivše manekenke Tatjane Dragović i mladog glazbenika Vlahe Arbulića

VIDEO

Odavno smo završili velike radove preuređenja i sve je prošlo bez ikakvih problema i zastoja jer imamo divne susjede. Ostale su sitnice na kojima rade dizajneri Franić Šekoranja, rekao nam je mladi glazbenik Vlaho Arbulić (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:44

Na radove u stanu u zgradi u Dalmatinskoj ulici u samom centru Zagreba, u kojoj su živjeli glazbenik i bivša manekenka Tatjana Dragović (41), požalili su nam se njihovi susjedi. Činjenica je da su se izvođači radova, kao što je izrada kuhinja, spavaćih soba i ugradbenih ormara po mjeri, jučer tijekom jutra motali ispred zgrade u Dalmatinskoj ulici. Ondje su bila dva kombija, jedan za spomenute radove, a drugi za klimatizaciju, vodu i grijanje. Iz zgrade su izašla dva radnika, koja su se odvezla. Za komentar smo pitali i Tatjanu Dragović. 

- Ne renoviram stan i ne živim više tamo - rekla nam je u telefonskom razgovoru bivša manekenka.

Na pitanje je li istina da trenutačno, dok traju radovi, živi kod prijateljice, jedne od najbogatijih Hrvatica Sanje Duggan (47) na zagrebačkom Zrinjevcu, Tatjana je rekla da ne komentira privatni život. Pitali smo je i da komentira negodovanje susjeda na renoviranje stana, no usred pitanja ona je prekinula telefonsku vezu. Kako doznajemo, navodno su radovi na stanu u Dalmatinskoj ulici u kojoj žive Tatjana i Vlaho potaknuli susjede da se požale građevinskoj inspekciji Državnog inspektorata. 

POGLEDAJTE VIDEO O GORANU IVANIŠEVIĆU:

Pokretanje videa...

01:50

- Građevinska inspekcija Državnog inspektorata zaprimila je prijavu za početak građenja te je planiran nadzor građevinske inspekcije na navedenoj adresi. Investitor je prijavio početak gradnje, a isto tako za izvođenje građevinskih radova zaprimili smo prijavu – rekli su nam u Državnom inspektoratu. Stanarka zgrade koja je htjela ostati anonimna rekla nam je da radovi u stanu u kojem žive Tanja i Vlaho traju minimalno godinu i pol dana.

U prizemlju zgrade nalazi se i frizerski salon u kojemu se uljepšavaju brojne poznate dame, no frizerke su nam rekle da nisu imale problema s renovacijom niti s poplavom, kao ni puknućem kanalizacijske cijevi.

Tatjana Dragović niti ne zna na kojoj joj je adresi prebivalište...
Tatjana Dragović niti ne zna na kojoj joj je adresi prebivalište...

Na spomenutoj adresi zatekli smo komad odlomljene fasade s vanjske strane zgrade od, kako tvrdi susjeda, radova na prozorima. No najveći problem, žale se susjedi Vlahe i Tatjane, fasada je s unutarnje strane zgrade koja se ne vidi s ulice i u koju se može ući samo kroz dvorišna vrata, koja su pak zaključana. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

08:59

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...