Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
57 komentara

Prijavili ih susjedi: Inspektori pušu za vratom Tatjani i Vlahi

Građevinska inspekcija potvrdila nam je da će provjeriti što se gradi u Dalmatinskoj 2, na adresi bivše manekenke Tatjane Dragović i mladog glazbenika Vlahe Arbulića

Foto: Pixsell/Privatni album
57 komentara

Odavno smo završili velike radove preuređenja i sve je prošlo bez ikakvih problema i zastoja jer imamo divne susjede. Ostale su sitnice na kojima rade dizajneri Franić Šekoranja, rekao nam je mladi glazbenik Vlaho Arbulić (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

Na radove u stanu u zgradi u Dalmatinskoj ulici u samom centru Zagreba, u kojoj su živjeli glazbenik i bivša manekenka Tatjana Dragović (41), požalili su nam se njihovi susjedi. Činjenica je da su se izvođači radova, kao što je izrada kuhinja, spavaćih soba i ugradbenih ormara po mjeri, jučer tijekom jutra motali ispred zgrade u Dalmatinskoj ulici. Ondje su bila dva kombija, jedan za spomenute radove, a drugi za klimatizaciju, vodu i grijanje. Iz zgrade su izašla dva radnika, koja su se odvezla. Za komentar smo pitali i Tatjanu Dragović. 

Foto: Privatni album

- Ne renoviram stan i ne živim više tamo - rekla nam je u telefonskom razgovoru bivša manekenka.

Na pitanje je li istina da trenutačno, dok traju radovi, živi kod prijateljice, jedne od najbogatijih Hrvatica Sanje Duggan (47) na zagrebačkom Zrinjevcu, Tatjana je rekla da ne komentira privatni život. Pitali smo je i da komentira negodovanje susjeda na renoviranje stana, no usred pitanja ona je prekinula telefonsku vezu. Kako doznajemo, navodno su radovi na stanu u Dalmatinskoj ulici u kojoj žive Tatjana i Vlaho potaknuli susjede da se požale građevinskoj inspekciji Državnog inspektorata. 

POGLEDAJTE VIDEO O GORANU IVANIŠEVIĆU:

- Građevinska inspekcija Državnog inspektorata zaprimila je prijavu za početak građenja te je planiran nadzor građevinske inspekcije na navedenoj adresi. Investitor je prijavio početak gradnje, a isto tako za izvođenje građevinskih radova zaprimili smo prijavu – rekli su nam u Državnom inspektoratu. Stanarka zgrade koja je htjela ostati anonimna rekla nam je da radovi u stanu u kojem žive Tanja i Vlaho traju minimalno godinu i pol dana.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U prizemlju zgrade nalazi se i frizerski salon u kojemu se uljepšavaju brojne poznate dame, no frizerke su nam rekle da nisu imale problema s renovacijom niti s poplavom, kao ni puknućem kanalizacijske cijevi.

FOČANKA? Tatjana Dragović niti ne zna na kojoj joj je adresi prebivalište...

Na spomenutoj adresi zatekli smo komad odlomljene fasade s vanjske strane zgrade od, kako tvrdi susjeda, radova na prozorima. No najveći problem, žale se susjedi Vlahe i Tatjane, fasada je s unutarnje strane zgrade koja se ne vidi s ulice i u koju se može ući samo kroz dvorišna vrata, koja su pak zaključana. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA':

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Naši partneri pišu
Message