Obavijesti

Show

Komentari 9

Prijavite se: Kviz 'Tog se nitko nije sjetio' traži nove kandidate

Prijavite se: Kviz 'Tog se nitko nije sjetio' traži nove kandidate
3

Antonija Blaće i Krešimir Sučević Međeral nestrpljivo čekaju nove kandidate za show, na koji se novi natjecatelji mogu prijaviti na web stranici www.kviz.rtl.hr

VIDEO

Nakon uspješne pilot faze od 30 emitiranih epizoda, za zabavni game show  RTL Televizije, 'Tog se nitko nije sjetio', snimljeno je novih 40 epizoda, a zbog velike popularnosti kviz će se snimati i dalje! Tako Antonija Blaće i Krešimir Sučević Međeral nestrpljivo čekaju nove kandidate za show, na koji se novi natjecatelji mogu prijaviti na web stranici www.kviz.rtl.hr. Osim toga, simpatični duo priznaje kako su uživali na snimanjima novih epizoda, a smijeha im, vele, nije nedostajalo. 

- Na snimanjima je odlično, a u studiju se toliko super zezamo da bi to ispala jedna kvalitetno smiješna emisija kad bi se sve zafrkancije mogle ostaviti. Publika je genijalna, a znamo i zapjevati i zaplesati -  ispričala je Tonka, poručujući budućim natjecateljima da se prijave jer ih čeka dobra zabava. 

- Super provod sa šansom za osvojiti novce, pa gdje ćeš bolje? A i fino jedemo - kroz smijeh je ispričala Tonka.

U potpuno drugačijoj zabavnoj igri znanja natječu se tako četiri natjecateljska para koji daju opskurne odgovore na pitanja raznolikih tematika, s ciljem sakupljanja što manje bodova i osvajanja jackpota. Možete li nabrojati najveće hitove popularnog hrvatskog benda Daleka obala? U kojim je sve filmovima glumila Cameron Diaz? Znate li navesti turnire koje je osvojio Goran Ivanišević? Ako mislite da ste sposobni odgovoriti na ovakva pitanja, vrijeme je da se prijavite u kviz! 

Game show 'Tog se nitko nije sjetio', jedan od najpopularnijih natjecateljskih formata u svijetu, rađen je po licenci 'Pointless', produkcijske kuće Endemol. Ovih se dana britanski dnevni list 'The Guardian' bavio fenomenom ovoga formata koji je u samo pola godine postao omiljen televizijski kviz milijuna Britanaca. Originalnu, britansku verziju kviza, koji je počeo s emitiranjem 2009., svakodnevno prate milijuni gledatelja, a ovogodišnja prosječna gledanost je 3,6 milijuna.

'Tog se nitko nije sjetio' pokrenut će vaše moždane vijuge i sigurno ćete se sjetiti nečega što niste ni znali da znate. S toga, ako želite sudjelovati u kvizu, prijaviti se možete na www.kviz.rtl.hr i  tako saznati da li znate nešto, čega se nitko drugi nije sjetio.  Antonija i Krešo s nestrpljenjem vas očekuju, svakim danom, od ponedjeljka do petka, u 19.10 sati na RTL Televiziji!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić