Obavijesti

Show

Komentari 7

Pejaković prije 3 mjeseca dobio unučicu: 'Još ju nisam zagrlio...'

Pejaković prije 3 mjeseca dobio unučicu: 'Još ju nisam zagrlio...'
8

Zlatko Pejaković navikao je na putovanja, nastupe svakog dana u drugom gradu, pa mu je pomalo neobično biti doma. Ističe da se drži svih uputa koje Stožer propiše jer nije od onih koji će bezglavo srljati

VIDEO

Imam samo dvije želje u idućoj 2021. godini. Prva je napokon zagrliti unučicu Klaru, a druga da svi ljudi budu zdravi i da više ne bude iznenađenja poput korone, rekao nam je Zlatko Pejaković (70).

POGLEDAJTE VIDEO: Pejaković prije 3 mjeseca dobio unučicu

Pokretanje videa...

Zlatko Pejaković 01:17

Pjevač je prije nepuna tri mjeseca postao djed. Njegova kći Marija rodila je unučicu Klaru, a Zlatko je još nije vidio uživo, samo preko Skypea.

Tri mušketira, Grdovć, Stavros i  Pejaković održali koncert na Trgu Oluje u Kninu

Žali što je nije primio u naručje, što za Božić neće biti s njom. Zato se nada da će ova pandemija korona virusa vrlo brzo proći, da će se opet moći putovati te podijeliti svu svoju ljubav i nježnost s unukom. Božić će, kaže, provesti u troje, sa suprugom Majom Marijom i šogoricom. Okitit će bor na Badnjak, večerati... Sve, kaže Pejaković, prema propisu. Blagdani u koroni unatoč svemu ne zvuče mu otužno.

- U 25 ili 30 godina ovo je prvi Božić i prva Nova godina da sam kod kuće. Zvuči kao godišnji odmor od godinu dana. Istina, imao sam pokoju svirku, u ožujku i srpnju, ali ne puno. Od srpnja zapravo ništa - kaže glazbenik.

Goran Stanzl/Pixsell

Dodaje kako je kod kuće godinama imao košmar pjesama koje su bile izdane na CD-ima, pločama i kasetama. Koronu je iskoristio da napravi reda. Sve je prije dva mjeseca počeo slagati i svrstavati te sad ima potpuni red u repertoaru, portfelju pjesama. Zna točno gdje je koja.

- Poslagao sam ih da vidim što je za nove aranžmane, za vraćanje u novom ruhu, a koje pjesme ostaju kakve jesu, koje od njih ne želim mijenjati. Imam u pripremi i šest novih pjesama te ću pričekati još malo da pandemija prođe pa već početkom sljedeće godine krećem u objavljivanje - kaže Pejaković.

Slavko Midžor/Pixsell

Dug period boravka kući profesionalno je iskoristio najbolje što može pa je za prve nastupe spreman, smije se, kao napeta puška.

- Čekam u niskom startu. Više ne čekam datum, nego znak da se dignem iz niskog starta - smije se.

Borna Filić/Pixsell

Navikao je na putovanja, nastupe svakog dana u drugom gradu, pa mu je pomalo neobično biti doma. Ističe da se drži svih uputa koje Stožer propiše jer nije od onih koji će bezglavo srljati i upropastiti sebe, ženu, drage ljude...

Zlatko Pejaković (70) će prvi put postati djed: 'Lijep je osjećaj'
Zlatko Pejaković (70) će prvi put postati djed: 'Lijep je osjećaj'

No jedva čeka da počne raditi. Tijekom 11 mjeseci zabrane javnih nastupa najviše su mu nedostajala druženja s prijateljima.

- I odlasci na svirku, da sjednemo kasnije, zafrkavamo se. Ta atmosfera, pa upoznavanje novih ljudi. Nedostaje mi život koji sam imao 55 godina. Korona ga je promijenila jer nas je okružila sa svih strana. Ne postoji kutak svijeta na koji možeš otići, gdje god bismo išli ne možemo jer je i tamo korona. Čeka te taj mali čičkavi, dlakavi na svakom koraku - govori.

Redovito se čuje s Jasminom Stavrosom i Mladenom Grdovićem. Rade nove pjesme, imaju svoj život. Čekaju trenutak kad će se sastati i kao Tri mušketira izaći na pozornicu. Pritom već sad paze da stilski budu različiti, da poslažu repertoar tako da svaki bude drugačiji. Razlog je to zašto svaki njihov koncert traje najmanje šest sati. Nerijetko pjevaju i devet sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane