Show

Komentari 195

Primjereno? Sevka dekolteom izazvala raspravu gledatelja

Primjereno? Sevka dekolteom izazvala raspravu gledatelja

Seve je na pozornici promijenila pet stylinga, a šareni sako s dubokim dekolteom ispod kojeg joj se nazirao grudnjak postao je predmet rasprave gledatelja

Na humanitarnom koncertu 'Želim život' za Zakladu Ana Rukavina, koji je u subotu navečer emitirala Nova TV prikupljeno je više od milijun kuna. Na koncertu su nastupili splitski glazbenici Severina Kojić (48) i Petar Grašo (44).

POGLEDAJTE VIDEO:

Seve je na pozornici promijenila pet stylinga, a šareni sako s dubokim dekolteom ispod kojeg joj se nazirao grudnjak postao je predmet rasprave gledatelja.

Dok jedni smatraju da je zablistala odabirom odjeće, drugi smatraju da je riječ o neprimjerenom outfitu za takav tip koncerta.

- Sama ceremonija je plemenita, ali moglo je i bez tolikog dekoltea - jedan je od komentara. 

Riječ je o kreaciji domaćeg modnog dvojca Les Emaux iz kolekcije proljeće/ljeto 2020. Seve je i ranije nosila njihove kreacije, pa se tako lani na dočeku Nove godine pojavila u njihovom crvenom kaputu izrađenom po mjeri. 

Mjesecima unazad šuška se kako bivši srpski golman Igor Kojić (33) i Seve više nisu zajedno, no oni se o tome nikada nisu oglasili.

Srpski mediji nedavno su pisali kako niti susjedi obitelji Kojić duže vrijeme nisu vidjeli Severinu na adresi na kojoj živi Igor. Pjevačica je zadnjih mjeseci u Hrvatskoj, dok je Igor većinu vremena u Srbiji. 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’:

Najčitaniji članci