Obavijesti

Show

Komentari 195

Primjereno? Sevka dekolteom izazvala raspravu gledatelja

Primjereno? Sevka dekolteom izazvala raspravu gledatelja
4

Seve je na pozornici promijenila pet stylinga, a šareni sako s dubokim dekolteom ispod kojeg joj se nazirao grudnjak postao je predmet rasprave gledatelja

Na humanitarnom koncertu 'Želim život' za Zakladu Ana Rukavina, koji je u subotu navečer emitirala Nova TV prikupljeno je više od milijun kuna. Na koncertu su nastupili splitski glazbenici Severina Kojić (48) i Petar Grašo (44).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Seve je na pozornici promijenila pet stylinga, a šareni sako s dubokim dekolteom ispod kojeg joj se nazirao grudnjak postao je predmet rasprave gledatelja.

Dok jedni smatraju da je zablistala odabirom odjeće, drugi smatraju da je riječ o neprimjerenom outfitu za takav tip koncerta.

- Sama ceremonija je plemenita, ali moglo je i bez tolikog dekoltea - jedan je od komentara. 

Riječ je o kreaciji domaćeg modnog dvojca Les Emaux iz kolekcije proljeće/ljeto 2020. Seve je i ranije nosila njihove kreacije, pa se tako lani na dočeku Nove godine pojavila u njihovom crvenom kaputu izrađenom po mjeri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Mjesecima unazad šuška se kako bivši srpski golman Igor Kojić (33) i Seve više nisu zajedno, no oni se o tome nikada nisu oglasili.

Severina zbog Milana ostavila zaručnika Slavka, a razvod od supruga Igora nije zatražila...
Severina zbog Milana ostavila zaručnika Slavka, a razvod od supruga Igora nije zatražila...

Srpski mediji nedavno su pisali kako niti susjedi obitelji Kojić duže vrijeme nisu vidjeli Severinu na adresi na kojoj živi Igor. Pjevačica je zadnjih mjeseci u Hrvatskoj, dok je Igor većinu vremena u Srbiji. 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’: