Show

Komentari 17

Princ Filip (99) dobro se osjeća

Princ Filip (99) dobro se osjeća

Filip je prethodno primljen u bolnicu jer se nije osjećao dobro, a potom se 14 dana liječio zbog infekcije. Naposljetku se podvrgnuo operaciji srca, a iz Buckinghamske palače potvrdili su kako je sve prošlo uspješno

Princ Filip (99) dobro se oporavlja nakon niza zdravstvenih problema u posljednja tri tjedna, javljaju strani mediji. Vojvoda od Edinburgha napokon se probudio i to netom nakon intervjua koji je šokirao svijet. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Meghan Markle (39) i Harry (36) otkrili su detalje života i odnosa s britanskom kraljevskom obitelji koji ranije nisu bili poznati javnosti, ali su dodali i kako optužbe nisu upućene prema kraljici Elizabeti II. niti princu Filipu koji se već 22 dana nalazi u bolnici i oporavlja od operacije srca. 

Polo at Guards Polo Club

No, ipak Harry već neko vrijeme nije u kontaktu s djedom, potvrdila je kraljevska dopisnica Roya Nikkhah

State visit to Germany - Day 2

- Harry je pričao s ostalim članovima obitelji kako bi provjerio u kakvom je stanju princ Filip. Nisam sigurna je li direktno pričao s Filipom, ali kontaktirao je obitelj kako bi vidio njegov napredak - rekla je Roya. 

Duke of Edinburgh in hospital

Inače, Filip je prethodno primljen u bolnicu jer se nije osjećao dobro, a potom se 14 dana liječio zbog infekcije. Naposljetku se podvrgnuo operaciji srca, a iz Buckinghamske palače za strane su medije potvrdili kako je sve prošlo uspješno. U bolnici će biti još nekoliko dana kako bi se oporavio i odmorio.

Najčitaniji članci