Show

Komentari 2

Princ Harry o mjestu koje ga posebno veže uz Meghan: 'Ovdje sam našao srodnu dušu'

Princ Harry o mjestu koje ga posebno veže uz Meghan: 'Ovdje sam našao srodnu dušu'

Zajedno smo proveli pet divnih dana u kampu na otvorenom, pod zvijezdama. Bilo je fantastično. Bili smo prepušteni sami sebi i to je za mene bilo ključno jer sam je uspio bolje upoznati, ispričao je Harry

Princ Harry (37) održao je emotivan govor tijekom Opće skupštine UN-a u New Yorku u kojem je progovorio o voljenoj Africi i kako je tamo shvatio da je našao svoju srodnu dušu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ispričao je da je Afrika za njega posebno mjesto i da ju je prvi put posjetio s obitelji kada je imao 13 godina, a u to čarobno mjesto odmah se zaljubio.

Nelson Mandela International Day, in New York

- Ondje sam se osjećao najbliže svojoj majci i ondje sam pronalazio utjehu nakon njene smrti, a ondje sam i spoznao da sam našao srodnu dušu u svojoj supruzi - istaknuo je i time otkrio da je tamo shvatio da je Meghan Markle (40) ona prava.

Nelson Mandela International Day, in New York

Princ Harry i Meghan tri su puta posjetili Afriku, a njihov prvi posjet bio je u Bocvanu 2016. godine, gdje su proslavili njen 35. rođendan.

UN General Assembly celebrates Nelson Mandela International Day, in New York

- Nekako sam je uspio nagovoriti da mi se pridruži u Bocvani. Zajedno smo proveli pet divnih dana u kampu na otvorenom, pod zvijezdama. Bilo je fantastično. Bili smo prepušteni sami sebi i to je za mene bilo ključno jer sam je uspio bolje upoznati - ispričao je Harry.

Drugi put su u Afriku otputovali 2018., nekoliko mjeseci nakon što im se rodio sin Archie (3), a treći posjet je bio 2019. godine, kada su opet odabrali Bocvanu.

Nelson Mandela International Day, in New York

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON