Show

Komentari 24

Princ Harry posve je isključen od strane kraljevske obitelji: 'Njemu je nemoguće vjerovati'

Princ Harry posve je isključen od strane kraljevske obitelji: 'Njemu je nemoguće vjerovati'

Mnogi su se nadali da će dolazak princa Harryja u domovinu značiti i ponovno zbližavanje s bratom, princom Williamom, no izgleda kako do toga nije došlo

Nakon ceremonije otkrivanja spomenika princeze Diane povodom obljetnice njezinog 60. rođendana, princ William (39) i princ Harry (36) zajedno su proveli samo 20 minuta u istoj prostoriji i jedva progovorili riječ jedno s drugim, prenosi Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prinčevi se nisu vidjeli od sprovoda princa Phillipa, kada je William čak zatražio da ne hoda uz Harryja, a sada su u još lošijim odnosima.

- Harryju je gotovo nemoguće vjerovati - rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Uža obitelj i prijatelji prinčeva podijeljeni su oko toga hoće li njihova razorena veza ikada biti popravljena.

Podsjećamo, njihov odnos se narušio odlaskom princa Harryja i Meghan Markle (39) iz Britanije, da bi se možda i trajno pogoršao s intervjuom koji su dali Oprah Winfrey (67) u kojem su iznijeli niz oštrih optužbi protiv palače i kraljevstva navodeći kako se Meghan tijekom trudnoće osjećala nezaštićeno te je razmišljala o samoubojstvu.

Harry je nakon toga nastavio govoriti o privatnim detaljima iz palače, što se nikako nije svidjelo njegovom ocu, princu Charlesu (72).

- Unatoč tome što su se Harry i William ovaj tjedan susreli radi jednog cilja, obilježavanja ostavštine njihove majke, Harry je posve isključen od strane kraljevske obitelji. Organizirali su potrebnu predstavu, odradili što je trebalo kako bi osigurali da taj dan prođe besprijekorno, a zatim se pozdravili - kaže izvor.

Harry je nakon sedam dana, napustio Britaniju i vratio se supruzi Meghan i njihovo dvoje djece u Ameriku.

Najčitaniji članci