Obavijesti

Show

Komentari 10

Princ Harry želi samo dvoje djece kako bi sačuvao Zemlju

Princ Harry želi samo dvoje djece kako bi sačuvao Zemlju
8

Sada to drugačije vidim, bez ikakve sumnje. I prije nego što sam postao tata ili se nadao da ću tek postati, htio sam pokušati zaštititi planet, kaže Harry

VIDEO

Princ Harry (34), vojvoda od Sussexa, otkrio je kako on i njegova supruga, vojvotkinja Meghan Markle (37), žele imati samo dvoje djece, prenosi Daily Mail

Britain

Navodi da su tako odlučili iz plemenitog razloga, točnije, kako bi pomogli spasiti planet na kojem živimo. Raspravljajući sa slavnom znanstvenicom Jane Goodall (85) o zastrašujućem utjecaju klimatskih promjena, uvjerio ju je kako on i Meghan planiraju imati još jedno dijete uz sina Archieja koji je rođen u svibnju ove godine.

Princ Harry o sinu: Moja mama je svima bila uzor, bit će i on...
Princ Harry o sinu: Moja mama je svima bila uzor, bit će i on...

Kako kaže, nakon što je postao otac, počeo je gledati svijet drugim očima te je to razlog zašto ne želi više od dvoje djece. Na taj način želi pomoći zaštiti okoliša.

- Sada to drugačije vidim, bez ikakve sumnje, Iako sam oduvijek htio pokušati zaštititi planet i prije nego što sam postao otac ili se čak nadao da ću postati - izjavio je Harry.

Dao je do znanja da će postupiti suprotno od svog brata princa Williama (37) i njegove supruge vojvotkinje Kate Middleton (37), koji imaju troje djece, a glasine kruže kako je i četvrto na putu.

Intervju Harryja i Jane bit će objavljen u rujanskom izdanju britanskog magazina Vogue, čija će urednica biti Meghan Markle. Na naslovnici će se naći 15 žena koje je Meghan sama odabrala, a koje na svoj način mijenjaju svijet.

Meghan je na rujanskom editorijalu surađivala sedam mjeseci s glavnim urednikom britanskog Voguea, Edwardom Enninfulom (47). 

Bivša glumica je rekla da je u obično najčitanijem rujanskom broju Voguea nastojala usmjeriti fokus javnosti na vrijednosti, pitanja i osobe koje u današnjem svijetu čine promjene, na žene angažirane na promicanju ​​osnaživanja žena, na promicanju mentalnog zdravlja te rasnih problema i pitanja očuvanja okoliša.

- Nadam se da ćete kroz raznolik izbor žena na naslovnici osjetiti snagu zajednice i njihovu potporu u stvarima o kojima smatram da je potrebno govoriti te da će vas one nadahnuti kao što su nadahnule mene - rekla je Meghan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:07
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'