Obavijesti

Show

Komentari 24

Princ iz Sulejmana: 'Volio bih živjeti na jedrilici i loviti ribu'

Princ iz Sulejmana: 'Volio bih živjeti na jedrilici i loviti ribu'
4

Bivši model i diplomirani ekonomist Pamir Pekin dobio je ulogu perzijskog princa u 'Sulejmanu Veličanstvenom'. Glumac već neko vrijeme ljubi bivšu Ezelovu djevojku

VIDEO

Imao sam idilično djetinjstvo i ako ikad budem imao svoju obitelj, želim da mi djeca odrastaju u istim uvjetima kakve sam ja imao, kaže Pamir Pekin (34). Turskoga glumca, koji je karijeru počeo kao model, u TV seriji “Sulejman Veličanstveni” gledamo kao šarmantnog perzijskog princa Elkasa Mirzu, u kojeg će se zaljubiti čak dvije sultanije, Fatma i Mihrimah. 

Pamirovo pojavljivanje na malim ekranima osobito je oduševilo žene, koje su ga odmah proglasile dostojnom zamjenom za Bali-bega Malkočoglua, koji je napustio seriju.

Opušta ga sinkroniziranje animiranih filmova

Iako je na istanbulskom sveučilištu upisao i završio studij ekonomije, Pekin nikad nije radio u struci. Prve honorare je, kaže, zaradio noseći modne revije i snimajući editorijale za časopise, a u svijetu glume je završio sasvim slučajno.

- Producenti i redatelji su me vidjeli na pisti i ponudili mi posao. U početku sam se bojao stati pred kameru jer se nisam školovao za to, ali brzo sam se opustio jer su me drugi uvjerili da sam talentiran.Zavolio sam glumu jer je svaki projekt nepredvidiv, izazovan i pun adrenalina. Svaki dan na poslu mogu biti netko drugi, a to savršeno odgovara mom nemirnom duhu. Nekad se zbilja osjećam kao Petar Pan. Sve dok glumim, ne moram odrasti - smije se Pamir. Kad ne snima TV serije, glumac sinkronizira crtane filmove.

- Svi smo nekad ranjivi i najradije bi se skrili u mišju rupu. Kad se tako osjećam, radim sinkronizacije jer se mogu izolirati u kabini, čitati tekst i ne mariti za druge. Takve angažmane doživljavam kao pravu antistresnu terapiju jer se nikome ne moram opravdavati zašto se nisam naspavao, zašto imam podočnjake i zašto sam loše volje - objašnjava Pamir. Iako su ga turski mediji etiketirali kao modnu ikonu među muškarcima, glumac kaže da o modi ne zna ništa, ne voli obilaziti trgovačke centre i često samo zgrabi odjeću i kupi je bez probavanja.

- U ormaru imam samo traperice i obične pamučne majice. Prvo odijelo sam kupio samo zbog crvenog tepiha. Sportski sam tip koji obožava boraviti u prirodi i ne opterećujem se izgledom. Bio bih pravi sretnik kad bih mogao naći djevojku koja voli isti način života - kaže perzijski princ Elkas Mirza. Iako ga žene opsjedaju, zvijezda “Sulejmana Veličanstvenog” tvrdi da je i dalje sam.

'Kad se oženim, svakako ću se preseliti na selo'

Priču nije promijenio ni kad su ga turski paparazzi snimili u strastvenom zagrljaju s manekenkom Kübrom Küçük (27).

- Znamo se već dugo. Zajedno smo nosili revije, ali među nama nema ničeg više od prijateljstva - tvrdi Pamir. Kübra, koja je prošlo ljeto bila u kratkoj vezi s glumcem Kenanom İmirzalıoğluom (39), koji se proslavio kao Ezel u istoimenoj seriji, nije željela reći u kakvu je odnosu s Pekinom, ali je potvrdila da među njima ima kemije.

- Nikad nisam bio u ozbiljnoj vezi. Sa svim djevojkama sam prekinuo poslije nekoliko mjeseci. Ne znam u čemu je problem, ali nadam se da nije u meni. Očito se nisam spreman odreći slobode, ali to ne znači da jednog dana ne želim imati obitelj. Kad nađem svoju bolju polovicu, namjeravam se preseliti na selo i živjeti na farmi. Imat ću domaće životinje, sadit ću voće i povrće i uživati punim plućima - rekao je glumac. Kad ne snima, najdraže mu je, kaže, sjesti u jedrilicu i otisnuti se na pučinu.

Nema djevojku jer živi poput skitnice

- U brodove sam se zaljubio s 15 godina. Tad sam se upisao u jedriličarsku školu. Obožavam vodu i sve što ima veze s njom pa sam uz oca arhitekta počeo izrađivati makete brodova - kaže Pamir. Dodaje da mu je neostvarena želja oploviti svijet u jedrilici, loviti ribu i uživati u prirodi.

- Ponekad se osjećam kao da nisam s ovog planeta. Godi mi samoća. Ima dana kad samo spakiram stvari, odem s društvom u planine, podignem šator, isključim mobitel i nikome se ne javljam. Roditelji me uvijek zafrkavaju da nije ni čudo što još nemam ozbiljnu djevojku jer nijedna pametna ne bi mogla biti sa skitnicom poput mene - smije se Elkas Mirza. Još ne zna što će raditi poslije “Sulejmana Veličanstvenog”, ali razmišlja o upisivanju tečaja glume kako bi mogao biti oštrija konkurencija školovanim kolegama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu