Show

Komentari 8

Princ William i Kate objavili ovogodišnju obiteljsku božićnu čestitku: 'Kako su djeca narasla'

Princ William i Kate objavili ovogodišnju obiteljsku božićnu čestitku: 'Kako su djeca narasla'

Kraljevska obitelj otputovala je u Jordan koji jako puno znači vojvotkinji Kate, pa su se u opuštenom izdanju fotografirali za božićnu čestitku

Kraljevska obitelj objavila je novu fotografiju na kojoj poziraju vojvode od Cambridgea, William (39) i Kate (39) sa svoje troje djece, princem Georgeom (8), princezom Charlotte (6) te najmlađim, princom Louisom (3).

- Sa zadovoljstvom možemo podijeliti novu sliku obitelji koja se nalazi na ovogodišnjoj božićnoj čestitki - napisali su na službenom Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ponosni roditelji razvukli su velike osmijehe, dok su djeca ponosno pozirala. Malena Charlotte fotografirala se pored oca u kariranoj haljini, dok je s druge strane sjedila Kate u maslinastoj dugoj haljini.

Obitelj je bila odjevena opušteno, a oko njih nije bilo božićnih ukrasa jer su bili na putovanju u Jordan pa je i temperatura bila visoka.

Jordan je za Kate posebno mjesto jer je kao mala dvije godine života provela tamo s obitelji dok je njezin otac radio za britansku aviokompaniju. William je Jordan posjetio 2018. i obećao da će se jednom vratiti u posjet s djecom.

Obožavatelji su se oduševili novom fotografijom, pa su ostavili mnoštvo komplimenata ispod objave.

- Prekrasni ste, kako su dječica brzo narasla - napisala je jedna od pratiteljica, a druga se složila da više nisu bebe.

Obitelj će blagdane provesti u društvu kraljice Elizabete II, a ove godine im se princ Harry (37) i Meghan (40) neće pridružiti.

 

Najčitaniji članci