Obavijesti

Show

Komentari 12

Princeza Beatrice se zaručila za milijunaša: 'Uzbuđeni smo'

Princeza Beatrice se zaručila za milijunaša: 'Uzbuđeni smo'
9

Par se upoznao prošle godine, a nedugo potom svog je zaručnika princeza upoznala s obitelji. Svadbu su najavili za sljedeću godinu, a njezina obitelj izuzetno se veseli

VIDEO

Britanska princeza Beatrice (30) zaljubila se u multimilijunaša Edoarda Mapellija Mozzija (34) kojega je upoznala prošle godine, a Buckinghamska palača dala je izjavu kako se par zaručio, pišu britanski mediji. Zaručili su se ranije ovog mjeseca, kada su proveli vikend u Italiji. Najavili su kako će vjenčanje biti sljedeće godine.

- Oboje smo uzbuđeni što zajedno krećemo u ovu životnu avanturu i jedva čekamo da se oženimo. Imamo toliko sličnih interesa i zajedničkih vrijednosti te znamo da će nam naredne godine biti pune ljubavi i sreće - rekla je princeza. 

Njezin otac, princ Andrew (59), na društvenoj mreži podijelio je s pratiteljima fotografije svoje kćeri i njezinog zaručničkog prstena. Roditelji njezinog zaručnika, Mapellija Nikki Williams-Ellis i Alessandro Mapelli Mozzi (68), ne kriju oduševljenje njihovim zarukama.

- Naša obitelj poznaje Beatrice većinu svog života. Ona i Edoardo su stvoreni jedno za drugo, dijele nevjerojatno jaku i sjedinjenu vezu. Njihov će brak samo ojačati tu vezu - složili su se.

Vjenčanje princeze Beatrice bit će četvrta ceremonija braka u posljednjih nekoliko godina, nakon Meghan Markle (38) i princa Harryja (35), vjenčanja njezine sestre Eugenie (29) te vjenčanja i Gabrielle Windsor (38) i Toma Kingstona (28). 

REUTERS/PIXSELL

Princezu Beatrice i njezinog zaručnika upoznao je zajednički prijatelj. Kreću se u istim društvenim krugovima i među njima se odmah osjetila kemija. Prije Mozzija ime princeze Beatrice povezivalo se s Daveom Clarkom, Amerikancem s kojim je 'hodala' deset godina. Prekinuli su u kolovozu 2016.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...