Obavijesti

Show

Komentari 80

Pripita Dolores u negližeu šetala po Dikanovoj jahti

Pripita Dolores u negližeu šetala po Dikanovoj jahti
33

Glumica je tijekom večeri pila rakiju iz staklene boce Coca-Cole. Dolores je pjevala hitove Vesne Pisarović i recitirala "Pjesmu nad pjesmama"

VIDEO

Ne čitam novine jer sam na brodu. Papir svašta trpi. Ali ono što sam vidjela jest to da me svrstavaju među supruge gospodina Josipa Radeljaka. Nabrojali su tri, a mene su stavili kao četvrtu. Razmišljala sam tko će biti njegova peta žena. Mislim da će to biti moja kćer. Jer ja, kao i svaka majka, svom djetetu želim najbolje, a ne znam niti jednog boljeg muškarca i većeg gospodina od Josipa Radeljaka. Jedino ako tu kćer, ne budem imala s njim, "prosula" je Dolores Lambaša. U Escadinoj haljini i Louboutin cipelama, u Komiži je predstavila novi film "Vjerujem u anđele". Šibenska glumica cijelo je vrijeme u ruci držala staklenu bocu Cole u kojoj je navodno bila nalivena domaća rakija od rogača. Nakon premijere, Dolores se zahvalila svima. S pozornice ljetnog kina niz par stepenica, spuštala se desetak minuta, mašući kao missice iz američkih filmova.
- Nije bitno kako sam stigla u Komižu već jesam li ja dobro. Odlično sam. Dobro sam putovala i sretna sam - pričala je glumica. Tijekom premijere, u Visu ju je čekala usidrena jahta "Lex" od Dikana Radeljaka. On je u kabini čitao novine, dok se njegov prijatelj, vršnjak, izležavao na krevetu. Nije izlazio iz kabine. Na zabavi nakon filma, bila je 15-ak minuta. S prijateljicom je krenula prema jahti. Ispred ju je čekalo mnoštvo novinara i fotografa i televizijskih kamera.
- A šta čekate tu. Ja sam vas nakon premijere sve zvala na piće. Bilo je i za pojest. Nisam vam ja na ovom brodu. Mene čekaju Ecclestoni - smijala se Dolores ispred Radeljakove jahte, produživši po rivi s prijateljicom. Ubrzo se vratila te prijateljicu "poslala" na jahtu. Ubrzo se predomislila te rekla:
- Ja sam vam tu došla sa prijateljima Talijanima, ali oni su otišli prošetati. Ne znam gdje su parkirali brod. Vidjevši kako se novinari ne miču, pozvala ih je na piće.
- Ja neću ući na jahtu, pa da vidimo tko može duže - pozvala je novinare da joj se pridruže u kafić ispred broda. Ispijala je rakiju jednu za drugom. Nakon sat i pol vremena, odlučila je zapjevati pjesme Vesne Pisarović. Zviždala je i lupkala po stolu.
- Nećete se ljutiti ako vam nešto izrecitiram? Molim vas potpunu tišinu - pokušavala se usredotočiti Dolores, recitirajući "Pjesmu nad pjesmama". Nakon što je naručila rakiju, predložila je grupni odlazak u disco. Bilo je četiri sata ujutro. Nedugo nakon ustala se sa sjedala i krenula prema jahti. Skinula je štikle te se polagano ušetala ispred kabine. Prešetavala se s jednog kraja broda na drugi mašući okupljenima. Pozirala je ispred zastave. Popela se na gornju etažu, tamo još malo pozirala i kazala:
- Hvala vam i laku noć - te se legla na pod. Ubrzo se ustala i nakon 15-ak minuta poziranja ušla u kabinu. Vratila se za pet minuta u bijelom kućnom ogrtaču i crnim tangama. Opet je malo pozirala te išla leći. Dikan cijelo vrijeme nije napuštao kabinu. Probudio se oko sedam sati te isplovio iz Visa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.