Obavijesti

Show

Komentari 0

Pripremite se za Dubrovnik electronic festival u kolovozu

Pripremite se za Dubrovnik electronic festival u kolovozu
2

Na Dubrovnik electronic festivalu, od 12. do 15. kolovoza ove godine nastupit će Fedde le Grand, WKND, DJs from Mars, Marco Bailey i Kryder

VIDEO

Dubrovački Culture club Revelin priprema stvarno vruće ljeto. Lako je to zaključiti već nakon što su otkrili imena koja će nastupiti na samo jednom od nekoliko festivala. Dakle, na Dubrovnik electronic festivalu, od 12. do 15. kolovoza ove godine nastupit će Fedde le Grand, WKND, DJs from Mars, Marco Bailey  i Kryder. 

Ne treba sumnjati da će najveću pozornost publike, kao i nekoliko zadnjih godina, izazvati nastup nizozemske zvijezde Fedde le Granda, na otvaranju Festivala, 12. kolovoza. Riječ je o jednom od najpoznatijih svjetskih DJa i redovitom headlineru svih velikih svjetskih festivala elektronske dance glazbe. Široj je svjetskoj publici najpoznatiji po hitu “Put your hands up 4 Detroit”, kao i po remiksevima hitova Coldplaya, Michael Jacksona, Shakire, Mariah Carey i drugih. Stalan je gost najprestižnijh svjetskih klubova poput “Pacha Ibiza”, “Green Valey” i “Marquee”. Svi njegovi nastupi u dubrovačkom Revelinu bili su rasprodani, pa je u jednom od intervjua rekao da je u Dubrovniku kao kod kuće. 

DJs from Mars, talijanski je DJ team, poznat u svijetu po ekstravagantnim nastupima. Max Aqualuce i Luca Ventafunk proslavili su se i po EDM obradama popularnih hitova.

Marco Bailey, velika je belgijska DJ zvijezda, s mnogo obožavatelja u Hrvatskoj, posebno u i oko Dubrovnika. Već 20 godina nastupa na svim prestižnim festivalima u svijetu.

Kryder je jedan od najperspektivnijih D-Ja mlađe generacije. Poznat je po tome da ne prati trendove, nego ih postavlja. Vrhuncem njegove dosadašnje karijere može se smatrati objava hita “Aphrodite”, 2013. Godine, što mu je donijelo pozive na prestižne pozornice širom svijeta.

Dakle, Dubrovnik će I ovog ljeta biti pun turista, koji će u Revelinu moći plesati i partijati uz najveća svjetska DJ imena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili