Obavijesti

Show

Komentari 71

Prirodne ljepotice: Slavne žene kojima uopće ne treba šminka

Prirodne ljepotice: Slavne žene kojima uopće ne treba šminka
1

Iako smi ih navikli gledati dotjerane do zadnjeg detalja, zvijezde društvene mreže često koriste ne bi li se prikazale u drugačijem svijetlu. Najviše oduševe selfijima bez šminke

VIDEO

Beyonce (34) rijetko nosi tešku šminku, no kad god objavi fotografiju na kojoj je nema niti trunke, pokaže da joj make up niti ne treba. Prošle godine, iscurile su njene neretuširane fotografije sa snimanja za L'Oreal reklamu. Mnogi su se iznenadili debelim slojem šminke ispod kojeg se vide akne. Iako se na njenim privatnim selfijima taj 'problem' ne uočava, fanovi se slažu da pjevačica ima prirodno lijepo lice. 

Chrissy Teigen (30) na skriva gotovo ništa od svojih fanova na društvenim mrežama. Zaradila je mnoge komplimente kada je 'fotkala' strije na bedrima, a najviše voli pozirati s hranom u ili ispred ustiju. Tako je mnogo puta pokazala kako izgleda 'golog' lica, a mnogi su joj poručili da izgleda poput djevojčice. 

 

Demi Lovato (25) je 2013. progovorila o svojoj borbi s depresijom 2013. godine. Osim depresije, borila se i s ovisnošću o kokainu i alkoholu te poremećajem u prehrani. Nakon što se izliječila, naučila je voljeti svoje tijelo, a selfije na kojima nema šminke rado objavljuje. 

Cindy Crawford (50) službeno je u mirovini od 20. veljače. Svoje obožavatelje i dalje časti fotografijama iz privatnog života. Kad se pojavljuje na društvenim događajima, supermodel preferira 'laganu' šminku, stoga se u izdanju bez šminke niti ne primjeti velika razlika. Cindyin suprug voli se pohvaliti 'fotkama' svoje supruge u badiću. 

Sofia Vergara (43) često je isticala da je, kao 'prava' Kolumbijka, navikla sređivati se uvijek i za svaku situaciju. Zvijezdu serije 'Moderna obitelj' stoga se vrlo rijetko može vidjeti bez šminke, izuzev nekoliko paparazzi fotografija. Upravo zbog toga, Vergara je iznenadila svoje obožavatelje kada je na Instagramu objavila selfie na kojem nema ni trunke šminke. Mnogi su joj rekli da izgleda mlađe i prirodnije bez, omiljene joj, jake šminke. 

Megan Fox (29) posljednjih godina, također, preferira manje šminke. Njeno 'golo' lice dokaz je da je glumica, koja se nedavno razvela od supruga Briana Austina Greena, jedna od slavnih ljepotica koja na lice ne mora dodatno uljepšavati. Megan je, prije no što je postala zvijezda, korigirala usne i jagodice. 

Iako je još tinejdžerica, Kylie Jenner (18) obožava make up. Koristi se svim mogućim trikovima, a posebno voli naglašavati bujne usne. Kada mlađa Jennerica objavi fotografiju na kojoj nema šminke, ili ima tek puder, mnogi joj kažu da tek onda izgleda shodno svojim godinama. 

 

Gigi Hadid (20) smo navikli gledati na pistama i na snimanja za časopise, no kada ne radi, Gigi najviše voli biti bez trunke šminke. Mnogi su primjetili da Gigi izgleda čak i ljepše bez naslaga make up-a. 

Više pročitajte u specijalu Dan žena

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin