Obavijesti

Show

Komentari 17

Prisjetili se umrlih glumaca, ali su 'zaboravili' Coryja iz Gleeja

Prisjetili se umrlih glumaca, ali su 'zaboravili' Coryja iz Gleeja
6

Tijekom 86. dodjele nagrada Oscar odana je počast Jamesu Gandolfiniju, Shirley Temple, Richardu Griffithsu, a izostavili su zvijezdu serije 'Glee' Coryja Monteitha

VIDEO

Smrti mnogih slavnih glumaca šokirale su Hollywood u zadnjih godinu dana, a njihovi kolege nisu zaboravili koliko je njihova pojava značila u glumačkom svijetu. Zato su ih se svi zajedno prisjetili tijekom dodjele Oscara. 

Paul Walker život je izgubio u teškoj prometnoj nesreći u studenom 2013. godine, a oskarovac Philp Seymour Hoffman početkom veljače preminuo je nakon što je pomiješao koktel lijekova i droga. 

Na ovoj prestižnoj filmskoj svečanosti odana je počast i Jamesu Gandolfiniju, legendarnom Tonyju Sopranu, koji je preminuo prošle godine u lipnju dok je bio na odmoru u Italiji. Gandolfini je imao mnogo bliskih prijatelja u holivudskoj industriji, a među njima su bili i Brad Pitt te George Clooney. Među spomenutim glumcima bio je i Peter O'Toole, koji je preminuo u prosincu prošle godine, a između ostalog, ostat će zapamćen po vrhunskoj izvedbi u filmu 'Lawrence od Arabije'. 

Najmlađa oskarovka, Shirley Temple, kolege glumce napustila je prošli mjesec, a okupljeni u Dolby Theatru prisjetili su se i glumca Richarda Griffithsa,  najpoznatijeg po ulozi Harryjeva ujaka Vernona u filmovima o Harry Potteru. 

Počast je odana i legendarnom filmskom kritičaru Rogeru Ebertu, koji je preminuo prošle godine u travnju nakon duge bitke s rakom. 

Izostavljen Cory Monteith

No među brojnim omiljenim glumačkim imenima, izostavljen je glumac Cory Monteith, zvijezda serije 'Glee', koji je preminuo prošle godine u srpnju nakon što se predozirao heroinom i alkoholom. S popisa zvijezda koje su nas prerano napustile izostavljen je i Tom Clancy, jedan od najpoznatijih i najprodavanijih pisaca špijunskih romana.  

Ovaj tužniji dio Oscara obilježila je glumica i pjevačica, Bette Midler, izvedbom pjesme 'Wind Beneath My Wings'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu