Obavijesti

Show

Komentari 6

Priyanka i Nick rade zabavu za obitelj: 'Objavit će im zaruke'

Priyanka i Nick rade zabavu za obitelj: 'Objavit će im zaruke'
14

Priyanka je poslala poruke bliskim prijateljima i članovima obitelji da oslobode 18. kolovoz za zabavu. To je mjesec od njezinog rođendana kada ju Nick zaprosio, rekao je glumičin prijatelj

VIDEO

Glumica Priyanka Chopra (36) planira zabavu za svoje bliske prijatelje i obitelj ovog vikenda u Indiji, a doći će i glazbenik Nick Jonas (26) sa svojom roditeljima i braćom, izvijestio je portal DNAIndia.com. Par je započeo vezu sredinom svibnja, a zaručili su se početkom ovog mjeseca, kako tvrde američki mediji. 

- Priyanka je poslala poruke bliskim prijateljima i članovima obitelji da oslobode 18. kolovoz za zabavu. To je mjesec od njezinog rođendana kada ju Nick zaprosio i napravit će službenu objavu svojih zaruka - ispričao je glumičin prijatelj. Jonas je zbog odabira 'savršenog' prstena za glumicu privremeno zatvorio zlatarnu Tiffany u New Yorku. 

- Prijatelji i obitelj ga nikada nisu takvog vidjeli, te su jako uzbuđeni zbog njega. Nick je definitivno vrlo ozbiljan u vezi nje - rekao je izvor za magazin People. 

The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New York

Priyanka je trenutačno u Mumbaiju gdje snima film 'The Sky Is Pink' koji se temelji na životu motivacijske govornice Aishe Chaudahary koja je preminula 2015. u 18. godini života. Aisha je bolovala od poremećaja imunološkog sustava i plućne fibroze te je bila na presađivanju koštane srži. Unatoč svojim bolestima od 15. godine je održavala inspirativne govore o životu i učenju, a dan prije smrti je objavila knjigu 'My Little Epiphanies'. 

- Neke priče jednostavno trebaju biti ispričane - komentirala je Priyanka rad na novom filmu. Glumica je nedavno u intervjuu za magazin People istaknula kako je spremna za djecu. 

- Definitivno želim imati djecu. To će se dogoditi u sljedećih deset godina. Zapravo, nadam se ranije od toga - zaključila je Priyanka. 

VIDI OVO: Zbogom Suba: Suigrači se opraštaju od Danijela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao