Obavijesti

Show

Komentari 36

Priyanka 'izbacila' grudi, Ricky je na stražnjicu stavio poruku

Priyanka 'izbacila' grudi, Ricky je na stražnjicu stavio poruku
26

Pjevač Ricky Rebel osim šetnje i poziranja na crvenom tepihu odlučio je i puzati, ali i valjati se po podu. Na sebi je imao crveno kožno odijelo. Ipak pozadinu je odlučio pokazati i na nju staviti upečatljivu poruku

VIDEO

Sezona dodjela 'kipića' u punom je mahu, a u nedjelju su zvijezde prošetale crvenim tepihom na 62. dodjeli glazbenih nagrada Grammy u Los Angelesu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Odjeća na Grammyjima 01:16

Glumica Priyanka Chopra (37) i njezin suprug, pop zvijezda Nick Jonas (26) na najveću glazbenu noć u godini stigli su držeći se za ruku. Glumica je obukla dugu bijelu haljinu Ralph & Russo, a u prvi plan istaknula je dekolte do pupka, dok je Nick bio u zlatnom odijelu i zlatnim cipelama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:37

I dok ovaj par izgleda savršeno sretno, Chopra je u televizijskoj emisiji 'The View' priznala kako njezin suprug boluje od dijabetesa.

- Dugo nisam mogla shvatiti da Nick zna kad mu padne nivo šećera u krvi. Zna to čak i u snu. Znala sam se buditi samo da se uvjerim diše li i je li dobro. Divim mu se što se zna boriti s bolešću i što je odlučan da on kontrolira dijabetes, a ne dijabetes njega - izjavila je glumica. 

62nd Grammy Awards - Arrivals - Los Angeles, California, U.S.

Pjevačica i glumica Ariana Grande (26) je za najveću glazbenu noć u godini odjenula sivu glomaznu haljinu s nekoliko metara tila modnog dizajnera Giambattista Valli.  Ariani je na crvenom tepihu bilo teško kretati se u podugačkoj haljini pa su joj haljinu pred fotoreporterima popravljali organizatori. Dok je spremno pozirala, u jednom trenu je kraj sebe pozvala majku Joan i oca Edwarda na fotografiranje.

62nd Grammy Awards – Arrivals – Los Angeles, California, U.S., January 26, 2020 - Ariana Grande.

Kalifornijski pjevač Ricky Rebel (39) osim šetnje i poziranja na crvenom tepihu odlučio je i puzati, ali i valjati se po podu. Na sebi je imao crveno kožno odijelo. Ipak pozadinu je odlučio pokazati i na nju staviti upečatljivu poruku. 

- Zaustavite ovo - piše na pjevačevoj pozadini. Osim odijela sa sobom je donio i kišobran te je na očima imao povez. 

62nd Grammy Awards – Arrivals – Los Angeles, California, U.S., January 26, 2020 - Ricky Rebel

Reper Lil Nas X (20) i kantautorica Billie Eilish (18) imali svaki po šest nominacija. Natjecali su se za najboljeg novog izvođača zajedno s još pet umjetnika. Lizzo i Lil Nas nisu kući otišli praznih ruku.

Pjevačica je dobila tri Grammyja, a reper dva. Njegova pjesma bila je najbolja u kategoriji za najbolji pop duet i najbolji glazbeni video. Posebnu pažnju privukao je odjevnom kombinacijom. Reper se pojavio u kričavo rozom odijelu, a outfit je upotpunio šeširom i kaubojskim čizmama u identičnoj boji. 

62nd Grammy Awards – Photo Room – Los Angeles, California, U.S., January 26, 2020 - Lil Nas X poses backstage with his Best Music Video and Best Pop Duo/Group Performance awards for "Old Town Road\

S ekstravagantnijim stylingom na crvenom tepihu 'počastio' nas je i Billy Porter (50). Porter je doslovno zablistao od glave do pete u srebrenim i plavim kristalima. Pazio je na svaki detalj - od boje noktiju na rukama, modnih dodataka pa i šminke u srebrenim tonovima. 

62nd Grammy Awards – Arrivals – Los Angeles, California, U.S., January 26, 2020 - Billy Porter

Reper Tyler poznatiji pod imenom 'The Creator' (28) došao je u ružičastom odijelu, a izgledom je podsjećao na nosača prtljage s obzirom da je na dodjelu nagrada sa sobom ponio kofer prepun odjeće. 

62nd Grammy Awards - Arrivals - Los Angeles, California, U.S.

Kantautorica Joy Villa (28) na glazbenu noć odjenula je crvenu kožnu haljinu, a u prvi plan se istaknuo natpis s prezimenom predsjednika SAD-a. Torbicu je ukrasila logom republikanaca, a na glavu je stavila glomazno crveno pero. 

62nd Grammy Awards – Arrivals – Los Angeles, California, U.S., January 26, 2020 - Joy Villa

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja