Show

Komentari 5

Procurile fotke sa seta novog filma o Napoleonu: U ulozi vojskovođe je slavni Oskarovac

Procurile fotke sa seta novog filma o Napoleonu: U ulozi vojskovođe je slavni Oskarovac

Joaquin Phoenix vrlo je realistično utjelovio neustrašivog cara, za čiju se ulogu odrekao i svoje brade koju njeguje posljednjih nekoliko godina. Redatelj filma je Ridley Scott, a biti će dostupan 2023. na Apple TV-u

Oskarovac Joaquin Phoenix (47) glumiti će francuskog vojskovođu i cara Napoleona Bonapartea u novom filmu 'Kitbag' Ridleyja Scotta (84). Snimanje je, navodno, započelo još krajem mjeseca u Velikoj Britaniji, a sada su čak objavljene i prve fotografije sa seta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Fotografije prikazuju glumca u vojnom odijelu sa poznatim dvorogim šeširom. Vrlo realistično utjelovio je neustrašivog francuskog imperatora, za čiju se ulogu odrekao i svoje brade koju njeguje posljednjih nekoliko godina.

Inače, spomenuti film ispričati će priču o usponu i padu cara Napoleona, a dotaknut će se i njegove, pomalo nestabilne romanse s Joséphine. Glumica Jodie Comer (29) trebala je prvobitno utjeloviti ulogu Josephine, no morala se povući pa je naknadno objavljeno da će ju zamijeniti glumica Vanessa Kirby (34).

O samom filmu progovorio je i redatelj Scott. Izjavio je kako je oduvijek bio fasciniran Napoleonom.

- Izašao je niotkuda da vlada svime, ali cijelo vrijeme je vodio romantični rat sa svojom preljubničkom suprugom Josephine. Osvojio je svijet kako bi pokušao pridobiti njezinu ljubav, a kada nije mogao, osvojio ga je kako bi je uništio. Nijedan glumac nikada nije mogao utjeloviti Napoleona kao Joaquin - izjavio je.

Sudeći po fotografijama sa seta, radi se o jednoj velikoj produkciji te sjajno osmišljenoj scenografiji. Biti će dostupan 2023. godine na Apple TV Plusu, a hoće li se jednako svidjeti i gledateljima, tek ćemo vidjeti.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VALENTINOM KRETZOM IZ NETFLIXOVE SERIJE

Najčitaniji članci