Obavijesti

Show

Komentari 5

Procurile fotke sa seta novog filma o Napoleonu: U ulozi vojskovođe je slavni Oskarovac

Procurile fotke sa seta novog filma o Napoleonu: U ulozi vojskovođe je slavni Oskarovac
2

Joaquin Phoenix vrlo je realistično utjelovio neustrašivog cara, za čiju se ulogu odrekao i svoje brade koju njeguje posljednjih nekoliko godina. Redatelj filma je Ridley Scott, a biti će dostupan 2023. na Apple TV-u

Oskarovac Joaquin Phoenix (47) glumiti će francuskog vojskovođu i cara Napoleona Bonapartea u novom filmu 'Kitbag' Ridleyja Scotta (84). Snimanje je, navodno, započelo još krajem mjeseca u Velikoj Britaniji, a sada su čak objavljene i prve fotografije sa seta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Fotografije prikazuju glumca u vojnom odijelu sa poznatim dvorogim šeširom. Vrlo realistično utjelovio je neustrašivog francuskog imperatora, za čiju se ulogu odrekao i svoje brade koju njeguje posljednjih nekoliko godina.

Inače, spomenuti film ispričati će priču o usponu i padu cara Napoleona, a dotaknut će se i njegove, pomalo nestabilne romanse s Joséphine. Glumica Jodie Comer (29) trebala je prvobitno utjeloviti ulogu Josephine, no morala se povući pa je naknadno objavljeno da će ju zamijeniti glumica Vanessa Kirby (34).

O samom filmu progovorio je i redatelj Scott. Izjavio je kako je oduvijek bio fasciniran Napoleonom.

- Izašao je niotkuda da vlada svime, ali cijelo vrijeme je vodio romantični rat sa svojom preljubničkom suprugom Josephine. Osvojio je svijet kako bi pokušao pridobiti njezinu ljubav, a kada nije mogao, osvojio ga je kako bi je uništio. Nijedan glumac nikada nije mogao utjeloviti Napoleona kao Joaquin - izjavio je.

Oskarovac Joaquin Phoenix je neprepoznatljiv! Na snimanju novog filma skroz se zapustio
Oskarovac Joaquin Phoenix je neprepoznatljiv! Na snimanju novog filma skroz se zapustio

Sudeći po fotografijama sa seta, radi se o jednoj velikoj produkciji te sjajno osmišljenoj scenografiji. Biti će dostupan 2023. godine na Apple TV Plusu, a hoće li se jednako svidjeti i gledateljima, tek ćemo vidjeti.

Premiere for the film "Joker" in Los Angeles

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VALENTINOM KRETZOM IZ NETFLIXOVE SERIJE