Obavijesti

Show

Komentari 37

Procurile fotke sa seta: Kolinda predsjednicu glumila kao profić

Procurile fotke sa seta: Kolinda predsjednicu glumila kao profić
4

Oduševljeni smo njezinom karizmom, koju je ovaj put umjesto u političke svrhe iskoristila ispred naših kamera. Moram priznati da je napravila pravi dar mar kročivši na naš set, rekla je direktorica produkcije Nove TV

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović (52) dobila je glumački angažman u seriji Nove TV 'Dar Mar'. Direktorica produkcije Nove TV Sanja Tucman opisala je kako je došlo do te suradnje.

POGLEDAJTE VIDEO: Kolinda pokazala srednji prst 

Pokretanje videa ...

- Uvijek nastojimo biti inovativni, autentični te smo zahvalni na prilici da smo uspjeli ostvariti ovu suradnju i snimiti bivšu predsjednicu u cameo ulozi u seriji 'Dar Mar'. Scenaristički nam se nametnula ideja kako bi bilo jako zanimljivo dovesti i bivšu predsjednicu umjesto da tražimo glumicu koja bi ju mogla utjeloviti - govori Sanja Tucman.

Produkcija je zadovoljna Kolindinim performansom u seriji i bez obzira na to što nema glumačkog iskustva, kažu, odlično se snašla. 

- Oduševljeni smo njezinom karizmom, koju je ovaj put umjesto u političke svrhe iskoristila ispred naših kamera. Moram priznati da je napravila pravi dar mar kročivši na naš set, a da će i gledatelji biti oduševljeni ovim njezinim glumačkim izletom, kao i brojnim iznenađenjima koje još pripremamo - dodala je direktorica produkcije. 

Inače, radnja serije 'Dar Mar' odvija se u 2019. godini, kada je Kolinda bila aktualna predsjednica države. Još nije poznat točan datum kada će se emitirati epizoda u kojoj glumi Kolinda, ali Nova TV najavljuje da će biti uskoro. 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’: