Obavijesti

Show

Komentari 56

Procurila je fotka gole Sandre Afrike i nogometaša u 'akciji'

Procurila je fotka gole Sandre Afrike i nogometaša u 'akciji'
8

Da zlo bude veće, fotku Sandrine guze je slao svojim prijateljima nogometašima da se pohvali. Sandra to nije znala. Poludjet će kad bude vidjela da ju je bivši izdao na takav način, kaže izvor za srpske medije

VIDEO

Skandal na srpskoj sceni! Tamošnji mediji su se raspisali kako je procurila eksplicitna fotografija nogometaša Vladimira Volkova (33) i njegove bivše djevojke, pjevačice Sandre Afrike (32).

Golupčići su izmjenjivali strasti, što je sportaš odlučio ovjekovječiti pa je nastala fotografija koja je dospjela u javnost. Na slici su oboje goli, a Sandra leži na Vladimiru te se ljube, pišu srpski mediji. 

- Ona mu je vjerovala. Bila je opuštena s njim, kao ni s kim dosad. Sve se dogodilo na moru, prije nekoliko godina. Ležali su u  apartmanu koji je imao ogledalo, na plafonu. Nakon seksa, Sandra je ležala gola na Volkovu, a on nije odolio da ne slika najbolju i najtraženiju guzu u regiji. Da zlo bude veće, fotku Sandrine guze je slao svojim prijateljima nogometašima da se pohvali. Sandra to nije znala. Poludjet će kad bude vidjela da ju je bivši izdao na takav način - kaže izvor.

Pjevačica je vezu s Vladimirom započela prije tri godine, kada je 'otpisala' dugogodišnjeg zaručnika. Nogometaš se oglasio o spornoj fotografiji.

Sandra: Aute i jahtu zaradila sam pjevajući upravo Hrvatima
Sandra: Aute i jahtu zaradila sam pjevajući upravo Hrvatima

- Ne znam o kojoj se fotografiji radi. I da imam nešto slično, nikada je ne bih pustio, jer je to katastrofa, prvenstveno iz ljudskih razloga, a onda i iz poštovanja prema Sandri - rekao je, javlja Espreso.

POGLEDAJTE VIDEO: Svađa Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa zbog eksplicitnih fotografija!

Pokretanje videa...

01:10

Cajka Sandra Afrika, koja Afrike nije vidjela u životu, nedavno je 'izbacila' novu pjesmu 'Drama'. Kao da je znala, sad je i dobila jednu.

A sličnu dramu proživljavala je i njezina kolegica Jelena Karleuša (41) koja je navodno ljubovala s nogometašem Ognjenom Vranješom (30) koji je objavio fotografije na kojima je pjevačica gola.

Navodnu fotografiju Sandre Afrike i Vladimira Volkova možete pogledati ovdje.

POGLEDAJTE VIDEO Lovac Dean Kotiga u kuhinji - je li bolji slastičar ili influencer?!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu