Show

Komentari 9

Procurili planovi za sprovod kraljice Elizabete: Prodavat će se VIP ulaznice za posjet lijesu

Procurili planovi za sprovod kraljice Elizabete: Prodavat će se VIP ulaznice za posjet lijesu

Procurili su dokumenti koji otkrivaju planove za složenu operaciju nakon smrti kraljice Elizabete. Planovi uključuju zamračenje društvenih mreža te mogućnost posjeta kraljičinom lijesu, za koji će prodavati i VIP ulaznice

Za razliku od relativno skromne ceremonije koja je uslijedila nakon što je ove godine preminuo princ Phillip, smrt kraljice Elizabete pokrenut će izuzetno složenu operaciju, izvještava Unilad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, procurili su dokumenti koji daju uvid u nove planove za kraljičin sprovod. Kodni naziv ovog sigurnosnog plana je 'Operacija Londonski most' te će se prema njemu kraljičin sprovod navodno održati 10 dana nakon njene smrti. Taj dan neće biti proglašen državnim praznikom no poslodavcima će biti rečeno da sami odluče hoće li svojim zaposlenicima dati slobodan dan.

Royal visit to Windsor

U satima neposredno nakon kraljičine smrti sve će se vladine i kraljevske web stranice te računi na društvenim mrežama promijeniti tako da prikazuju crni transparent. Vladini dužnosnici bit će upućeni da ništa ne objavljuju, osim ako je to odobrio šef komunikacija.

Britain

Nakon toga će se kraljičin lijes u povorci prevesti iz Buckinghamske palače u Westminstersku palaču, gdje će biti postavljen tri dana. Bit će otvoren za posjetitelje 23 sata dnevno, a VIP osobe koje žele pogledati lijes navodno će dobiti karte s određenim vremenom za posjet.

Međutim, prema Politicu, koji je dobio spomenute dokumente, vlada je izrazila zabrinutost hoće li se moći nositi sa zahtjevnošću ove operacije. 

Juan Manuel Santos de Calderon official visit.