Obavijesti

Show

Komentari 54

Prokletstvo Kardashianki: U ljubavi teško pronalaze sreću

Prokletstvo Kardashianki: U ljubavi teško pronalaze sreću
6

Reality zvijezde ostvarile su karijere i obogatile se, no ljubavni život im je poprilično turbulentan. Kim se udavala tri puta, Khloe se rastala, a Kourtney je ostavila Scotta

VIDEO

Kim Kardashian

Od 2000. do 2004. Kim je bila udana za glazbenog producenta Damona Thomasa. Brak s Damonom, za kojeg se vjenčala kad je imala samo 19, trajao je četiri godine. Nisu se razišli u najboljim okolnostima, a Damon je izjavio da nije mogao trpjeti njezinu opsjednutost kupovinom. 

Kim je bila i s Nickom Cannonom, sad već bivšim suprugom Mariah Carey. U svibnju 2007. započela je vezu s Reggiejem Bushem, igračem američkog nogometa s kojim je bila sve do 2010. godine. 

Uslijedile su još neke kratke veze i vezice sve do košarkaša Krisa Humphriesa koji ju je 2011. odveo pred oltar. No Kim se od Krisa odlučila rastati nakon samo 72 dana. Reality zvijezda trenutačno je u braku s reperom Kanyeom Westom s kojim čeka i drugo dijete. 

PA/Pixsell

Khloe Kardashian

Khloe i košarkaš Lamar Odom vjenčali su se 2009. godine samo mjesec dana nakon što su se upoznali. U prosincu 2013. Khloe je podnijela zahtjev za rastavu nakon što su se mediji raspisali da joj je Lamar bio nevjeran, no još se nisu službeno rastali. Javila se čak i njegova navodna ljubavnica Jennifer Richardson koja je tvrdila da posjeduje dokaze o njihovoj ljubavnoj aferi koja je trajala dva mjeseca.

Jennifer je navodno sakupila aviokarte, karte od igara te mnoge druge detalje koji dokazuju da su ona i suprug Khloe Kardashian bili u vezi od 12. prosinca 2012. do 12. veljače 2013. i to dok je Lamar igrao za L.A. Clipperse.

Nakon Lamara, Khloe je sedam mjeseci provela u vezi s reperom Frenchom Montanom. 

Reuters/Pixsell

Kourtney Kardashian 

Kourtney je vezu sa Scottom Disickom započela 2006. godine kad su se upoznali na jednom tulumu u Meksiku. Imali su turbulentnu vezu o čemu je svjedočio i njihov obiteljski reality 'Keeping Up With The Kardashians'. 

Njihov prvi sin na svijet je došao u prosincu 2009. godine. Ubrzo nakon rođenja njihovog prvog djeteta Kourtney je primijetila da Scott ima problema s alkoholom nakon čega je njezin partner išao na terapiju te se primirio na neko vrijeme. No nakon što je prošle godine u kratkom roku izgubio oba roditelja, Scott se oteo kontroli. Počeo je nekontrolirano piti, a sve su glasnija bila i šuškanja o njegovoj nevjeri. Kourtney je odlučila okončati njihovu devetogodišnju vezu nakon što su u lipnju ove godine internet preplavile njegove fotografije u bliskom druženju s bivšom djevojkom Chloe Bartoli. 

PA/Pixsell

Kris Jenner

Kris je bila udana za Roberta Kardashiana, uglednog odvjetnika koji je zastupao O.J. Simpsona. S njim je dobila četvero djece, Kourtney, Kim, Khloe i sina Roba. Rastali su se 1991., no ostali su dobri prijatelji sve do njegove smrti 2003. godine. U jednoj epizodi obiteljskog realityja Kris je priznala da je tijekom braka s Robertom imala aferu s nogometašem Toddom Watermanom. 

U travnju 1991., mjesec dana nakon što se i službeno rastala od Roberta, udala se za olimpijca Brucea Jennera. 

Njihova ljubavna priča okončana je poslije 22 godine braka. No skandalima u njezinoj obitelji nema kraja, pa je tako Bruce proteklih mjeseci punio stupce svojom odlukom i transformacijom iz muškarca u ženu. Kris je to jako teško podnijela.

PA/Pixsell

Kylie Jenner

Najmlađa članica ove obitelji u vezi je s reperom Tygom koji ima dijete s bivšom djevojkom Blac Chynom. Par je vezu prekinuo prošle godine, a iako Kylie vezu s Tygom nikad nije službeno potvrdila, par je stalno zajedno. No njihov odnos također mogle bi narušiti glasine da je Tyga prevario Kylie s pornozvijezdom Mijom Isabellom, pa Kyliena majka Kris svim silama želi da njezina kćer prekine ovu vezu. Zabrinuta je za nju i brine se zbog utjecaja koji Tyga ima na Kylie. 

Instagram

Kendall Jenner

Kendall se usredotočila na manekensku karijeru, no s vremena na vrijeme osvane poneka priča o njezinim ljubavnim izletima. Od 2012. do 2013. bila je u vezi s Julianom Brooksom, a krajem 2013. izlazila je s Harryjem Stylesom. Povezivali su je i s Justinom Bieberom, no ona kaže da su samo prijatelji. 

Instagram
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.