Show

Komentari 122

Proročanstvo crvenog maga se ispunilo: Stiže nam predsjednik

Proročanstvo crvenog maga se ispunilo: Stiže nam predsjednik

Početkom studenog, kad su sve predizborne ankete pokazivale kako će na predsjedničkim izborima slaviti Kolinda Grabar-Kitarović, crveni mag Boris Dominiković jedini se usudio prognozirati njen poraz. I pogodio je...

Sam početak sljedeće godine obilježit će novo muško lice i nova muška ruka. Dobit ćemo predsjednika, ali pomaka neće biti. Sve će ostati kako je bilo, rekao nam je 7. studenog prošle godine crveni mag Boris Dominiković. Iako su tada sve ankete predviđale pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović, uz pomoć vlaške magije, Boris je već tada znao kako je njezinu vremenu došao kraj...

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kolinda je inače mirotvorka, izbjegava verbalne sukobe, ali zbog nedostatka vremena da se posveti svemu što je potrebno počela je puno kritizirati svoje ljude, a moram priznati da joj je najveća mana oholost i upravo će je ona spriječiti da opet postane predsjednica. Sljedeću godinu vidim promjenu u Kolindinu životu uz pomoć mlađe muške osobe, ali morat će pripaziti na zdravlje - ispravno je, u maniri Nostradamusa, prognozirao tada mag Boris. 

POGLEDAJTE VIDEO:

A iako je ispravno predvidio poraz Kolinde na izborima, nadamo se kako ostatak njegovih proročanstva za 2020. godinu neće biti ispunjen, jer Boris je najavio apokaliptične scene.

- Europu čeka ekonomski kolaps zbog migrantske krize, rastućeg nacionalizma, kao i izlaska Velike Britanije iz EU. Zbog sve većih nameta u Hrvatskoj, podizanja cijena, trud i rad svakog radnika gotovo da se uopće neće cijeniti. Zato će sljedeća godina biti godina velikog nemira, sve više nasilja nad ženama vidim, znatno veći broj ubojstava, kriminala, pedofilije, slijedi nam godina velike nesigurnosti. Korupcija će biti na visokoj razini. Mržnja i obiteljsko nasilje obilježit će 2020. Sve veći broj Hrvata okrenut će leđa svojoj domovini i otići u zapadne zemlje - rekao je tad Boris i dodao:

POGLEDAJTE VIDEO:

- Naš kontinent pogodit će tri jaka potresa, a najjači od njih zadesit će Tursku. Došlo je vrijeme kad sin diže ruku na oca, kad se brat okreće protiv brata, a u svim svetim knjigama piše da nam, kad se to dogodi, uskoro stiže kraj - ispričao nam je tad Boris. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

Najčitaniji članci