Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Prošla je godina dana otkako je život izgubila farmerica Edita...

Kao djevojčica Edita je slobodno vrijeme posvetila rukometu u Osnovnoj školi Đure Deželića u Ivanić Gradu, koju je i sama pohađala. U osmom razredu nastupila je na županijskom natjecanju iz rukometa

Foto: Nova TV/Privatni album
14 komentara

Prošlo je točno godinu dana otkako je Edita Ptičar poginula u prometnoj nesreći. Imala je 24 godine. Audi 80 sisačkih registracija sletio je s ceste oko 5 ujutro. Edita je upravljala vozilom i preminula je na mjestu nesreće, a mladić, vlasnik automobila, bilo je ozlijeđen.

 

Vatrogasci su hidrauličnim škarama izvukli djevojku i ozlijeđenog mladića. Samo nekoliko sati prije pogibije objavila na jednoj društvenoj mreži fotografiju na kojoj se nasmijana zabavlja s kolegama u kafiću. Edita je sudjelovala u reality showu Farma koji se emitirao 2018. godine. 

Foto: Nova TV

Kao djevojčica Edita je slobodno vrijeme posvetila rukometu u Osnovnoj školi Đure Deželića u Ivanić Gradu, koju je i sama pohađala. U osmom razredu nastupila je na županijskom natjecanju iz rukometa i s ekipom je osvojila prvo mjesto. Razrednik viših razreda osnovne škole, Ivica Gregurec, imao je samo riječi hvale za bivšu učenicu.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Bila je jako dobra učenica, uvijek na vrijeme izvršavala obaveze. Uvijek vedra, nasmijana i marljiva, rekao bih da je bila baš onakva učenica kakvu svaki profesor priželjkuje - objašnjava Gregurec i dodaje kako se sjeća da je Edita bila vrlo dobra u matematici i fizici, koje on predaje.

Foto: Privatni albumI

U slobodno vrijeme plesala je folklor i volontirala u dobrovoljnom vatrogasnom društvu, a radila je i kao konobarica. Kako je istaknula prije showa, voljela je prirodu, rolanje i spontane izlaske. Sebe je opisivala kao romantičnu dušu koja nije nimalo sramežljiva. Najviše se bojala da jednog dana ne ostane sama, neudana i bez djece. 

 

Naši partneri pišu
Message