Show

Komentari 12

Proslavila ga je uloga štrebera, a danas bi ga rijetki prepoznali

Proslavila ga je uloga štrebera, a danas bi ga rijetki prepoznali

Sa samo 12 godina dobio je glavnu ulogu u hit seriji 'Pod istim krovom', a tada vjerojatno nije ni slutio da će mu uloga štrebera Urkela donijeti svjetsku slavu

Zvijezda popularne američke serije 'Pod istim krovom', Jaleel Ahmad White, svima poznat kao simpatični štreber Steve Urkel, danas slavi 45. rođendan. 

Nakon 19 godina od završetka snimanja serije,  Jaleel je gotovo neprepoznatljiv. U teretan je 'isklesao' mišiće, a nema ni štreberski look koji ga je i proslavio. 

Uz to, glumac je prije 12 godina postao i otac kćerkice Samaye, koju je dobio u vezi s bivšom djevojkom Bridget Hardy

Karijeru u Americi započeo je s tri godine kada je glumio u reklami za pahuljice. prva televizijska uloga bila mu je u seriji 'The Jeffersons' 1984. godine.

Sa samo 12 godina dobio je glavnu ulogu u hit seriji 'Pod istim krovom', a tada vjerojatno nije ni slutio da će mu uloga štrebera Urkela donijeti svjetsku slavu. 

Serija je sa snimanjem završila 1998. godine, kada je Jaleel imao 22 godine. 

- Zasitio sam se uloge Urkela - rekao je tada. 

Poslije je ostvario nekoliko uloga, ali Steve Urkel je ono po čemu je prepoznatljiv. Glumio je u animiranim filmovima, a 2011. godine pojavio se i u seriji 'House'. Poslije je čak i bio u showu 'Ples sa zvijezdama'. 

Prije četiri godine imao je vlastiti televizijski show 'Me, Myself & I' u suradnji s televizijskom kućom CBS.

Najčitaniji članci