Obavijesti

Show

Komentari 7

'Prošli smo kroz divne dane, ali otmica sina nas je baš slomila'

'Prošli smo kroz divne dane, ali otmica sina nas je baš slomila'
6

Stefanova otmica nas je zaista poremetila na svim nivoima, jer svako živo biće želi sačuvati svoju obitelj. Taj je događaj povrijedio naše dostojanstvo, ali smo uspjeli naživjeti tu dramu, rekla je pjevačica

VIDEO

Fahreta Živojinović, jedna od najpoznatijih pjevačica regije poznatija kao Lepa Brena (59), sljedeći mjesec slavi 28 godina braka sa svojim suprugom Slobodanom Živojinovićem (56).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

- Imali smo sudbinsku ljubav i prošli smo kroz divne, ali i teške trenutke. Izazov su bili teški periodi: Bobina ozljeda kralježnice, moja ozljeda koljena, zatim Stefanova otmica koja nas je zaista poremetila na svim nivoima, jer svako živo biće želi sačuvati svoju obitelj. Taj je događaj povrijedio naše dostojanstvo, ali smo uspjeli naživjeti tu dramu - ispričala je pjevačica za srpske medije.

Od otmice njezina sina Stefana (27) prošlo je 19 godina. Otmičari nikada nisu otkriveni, a on ne voli o tome pričati.

- Stefan ne želi da se u medijima spominje kao žrtva, ali kao majka mogu reći da ću pomoći, da ću se udružiti s ženama koje se bore za istu stvar - izjavila je Lepa Brena. Danas je ponosna što su izrasli u obitelj koja se voli i poštuje, a njezina i Bobina ljubav svaki dan je dobivala drugu snagu.

- Imamo odnos pun ljubavi, poštovanja, brige jedno o drugom. Prijateljstvo koje izgrade bračni parovi je najvažniji odnos koji dvoje ljudi mogu izgraditi - dodala je Brena. 

Brena naredila sinu: Ili smršavi 45 kila ili oduzimam automobil
Brena naredila sinu: Ili  smršavi 45 kila ili oduzimam automobil

Kaže kako su ona i suprug par koji puno radi, a kada su ljuti ili bijesni uvijek pričaju o tome i riješe probleme.

- Boba je muškarac mojih snova, čovjek koji je uspio realizirati sve moje želje. Iznenađuje me stvarima koje se ne tiču luksuza. Nisam osoba kojoj su takve stvari potrebne. Ja sam komplicirana žena i od muškaraca zahtijevam mnogo više nego što ti pokloni mogu pružiti. Treba mi zagrljaj, razumijevanje, topao kraj, kutak gdje ćemo nas dvoje uživati, razmijeniti priče i razgovore koji su negdje izostali. Boba je uspio prepoznati moje emocije i biti moj muškarac kada je to trebalo - zaključila je pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

15:21

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...