Obavijesti

Show

Komentari 17

Brena naredila sinu: Ili smršavi 45 kila ili oduzimam automobil

Brena naredila sinu: Ili  smršavi 45 kila ili oduzimam automobil
16

Prema navodima Kurira, pjevačica je mlađem sinu rekla da mora smršavjeti najmanje 45 kilograma ili da će mu oduzeti skupocjeni automobil, što je njezin nasljednik, vidi se vrlo ozbiljno shvatio

VIDEO

Sin Lepe Brene (58), Viktor Živojinović (20), dugo vremena borio se s viškom kilograma pa je odlučno napravio drastičnu promjenu. Od početka je otvoreno govorio o dijeti, a kako bi pratiteljima na društvenim mrežama pokazao koliko je smršavio, u veljači je objavio fotografiju 'prije i poslije'. 

Naime, Viktor je u posljednje dvije godine smršavio više od 50 kilograma pa ga pratitelji obasipaju komentarima podrške.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

- Kako, čovječe, kako? Moraš podijeliti s nama što si i kako radio, jeo, izbjegavao, trenirao - zainteresirani su pratitelji koji mu čestitaju na upornosti i trudu. 

Instagram

Prema navodima Kurira, pjevačica je mlađem sinu rekla da mora smršavjeti najmanje 45 kilograma ili da će mu oduzeti skupocjeni automobil, što je njezin nasljednik, vidi se vrlo ozbiljno shvatio.

Bila je bucka, ali je skinula 17 kila: 'I dalje dižem noge u zrak'
Bila je bucka, ali je skinula 17 kila: 'I dalje dižem noge u zrak'

Viktor je zato odmah krenuo na dijetu po savjetu nutricioniste, a usporedo s tim trenirao je i u teretani. Vježbe i pravilna prehrana doveli su ga do brzih rezultata.

- Brena je dugo pokušavala da nagovori Viktora da smršavi, pričala je s njim, savjetovala ga što treba raditi, ali ništa nije urodilo plodom. Onda je došla na ideju da mu postavi ultimatum: ili će smršaviti 45 kilograma, ili će mu oduzima automobil! S obzirom na to da su ona i Boba kupili auto, Viktor je bio svjestan da njegova majka vrlo lako može da ostvari svoju prijetnju, pa je sklopio dogovor s njom. Obećao je da će za godinu dana imati idealnu težinu, ali ju je zamolio da mu ne uzima auto dok to ne ostvari. Brena se složila s tim - rekao je izvor za Kurir.

Ipak, Viktor nije potpuno zadovoljan svojom transformacijom. 

- Nisam točno odredio koliko bih još kilograma trebao izgubiti, ali deset najviše. Važnije mi je da se zategnem i da mišići imaju dobru formu. Dobivam komplimente otkad sam smršavio 50 kilograma, ali vidim da to može još bolje - izjavio je u rujnu 2018. 

Brena: 'Dvaput sam bila kod Babe Vange, sve mi je pogodila'
Brena: 'Dvaput sam bila kod Babe Vange, sve mi je pogodila'

Lepa Brena jednom je prilikom izjavila da joj je bilo teško gledati sina kako je nezadovoljan. 

- Bila sam tužna kada sam vidjela da dijete od 18 godina ima više od 160 kilograma. Što mi vrijedi cijelo bogatstvo ovog svijeta kada vidim da je  dijete nezadovoljno sobom, a ne znate kako da mu pomognete, kao roditelj ili pedagog - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

15:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...