Show

Komentari 29

Prošlo im vrijeme za spavanje: Bieber kasnio, fanovi otišli kući

Prošlo im vrijeme za spavanje: Bieber kasnio, fanovi otišli kući

Kasni i više od pola dvorane je prazno, djeca ujutro imaju školu. Ovo je bezobrazno i neprofesionalno, komentirali su na Twitteru, a Bieber se zabavljao u backstageu

Nastup u londonskoj O2 areni svakom je glazbeniku san snova, a napuniti tu ogromnu dvoranu samo rijetkima uspije. Justin Bieber (19) ima veliki broj obožavatelja pa mu napuniti O2 arenu nije bio neki problem. Ipak, problemi na koncertu nastali su baš zbog zbog Justina.

Na koncert, za koji su se ulaznice prodavale po cijeni od 500 do 2880 kuna, teen zvijezda kasnila je dva sata. Kako je koncert bio u ponedjeljak navečer, više od pola dvorane se ispraznilo prije nego se Bieber pojavio na pozornici jer su djeca morala na spavanje kako bi drugi dan mogla u školu. 

Predgrupa Bieberu bila je Carly Rae Jepson (27). Pjevati je počela u 18.30 i svi su bili dobro raspoloženi. Već u 20.30, kad je Bieber kasnio pola sata, publika je postala nervozna. Justin je na binu došao tek u 22.20.

- Prošlo je 22 sata, a Biebera još nema na bini. Više od pola dvorane je prazno jer djeca sutra idu u školu. Ovo je jako bezobrazno i neprofesionalno - napisao je jedan od roditelja koji je dijete odveo na koncert. Publika je zviždala i bili su jako nezadovoljni kad se pjevač konačno pojavio. 

Dok su njegovi obožavatelji čekali da se on pojavi, Bieber je na Twitteru objavio kako uživa s prijateljima i članovima ekipe u backstageu. 

Najčitaniji članci