Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

'Provjerio sam, Karleuša laže da me prijavila. Bolesna žena'

Jelena je prije nekoliko dana na Instagramu objavila da je morala pozvati policiju jer je ispred njezine zgrade bio upravo Vranješ. Folk pjevačica se poslije objave više nije oglašavala, a ubrzo je i obrisala poruku...

Foto: Instagram
12 komentara

Nogometaš Ognjen Vranješ (30) tvrdi da srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (41) laže da ga je prijavila policiji prije nekoliko dana kako je napisala na društvenoj mreži.

Vranješ je za Kurir.rs ispričao da je on provjerio navode pjevačice te da su, kako tvrdi, lažni. 

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne znam što je dotična htjela time postići, ali u policiji ne postoji nikakva prijava. Sve je izmislila i lagala jer je bolesna žena - rekao je Ognjen. 

Jelena je prije nekoliko dana na Instagramu objavila da je morala pozvati policiju jer je ispred njezine zgrade bio upravo Vranješ.

SUKOB BIVŠIH LJUBAVNIKA? Karleuša: Ognjen mi se mota oko kuće; Vranješ: Nakaza laže

- Osiguranje me obavijestilo da je osoba po imenu Vranješ O. viđena u autu ispred moje kuće. Zbog sigurnosti moje djece i mene, obavijestila sam policiju. Ne bih takvim pojavama u 2020. godini više davala na značaju. Ja sam obavijestila javnost, dalje nek se policija time bavi. Što se mene tiče, nek crknu u najgorim mukama svi - napisala je Karleuša u četvrtak.

Foto: Instagram

Folk pjevačica se poslije objave više nije oglašavala, a ubrzo je i obrisala poruku. Ognjen je istog dana, nakon samo nekoliko sati, dao odgovor Jeleni, također preko društvenih mreža.  

Foto: Instagram

- Ne volim pisati javno, ali vidim da bolesnica spominje moje ime. Imao sam utakmicu u nedjelju, tako da nije moguće da sam se nalazio u blizini kuće dotične nakaze. Idi, liječi se bolesnice, i ostavi se mog života, pošto je tvoj toliko bijedan i očajan - napisao je Vranješ.

Foto: Instagram

Dvojac je prošle godine bio u seks skandalu jer su se navodno viđali i ljubovali, a 'procurile' su i fotografije i poruke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message