Show

Komentari 60

Karleuša: Ognjen mi se mota oko kuće; Vranješ: Nakaza laže

Karleuša: Ognjen mi se mota oko kuće; Vranješ: Nakaza laže

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ posvađali su se preko društvenih mreža. Pjevačica ga je optužila da ju uhodi ispred kuće, a nogometaš ju je prozvao nakazom koja laže

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (41) i bosanskohercegovački nogometaš Ognjen Vranješ (30) opet su se našli u središtu skandala. Karleuša i Vranješ posvađali su se preko društvenih mreža. Jelena tvrdi da joj se nogometaš mota oko vile na Dedinju, a Vranješ tvrdi kako to nije istina. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Osiguranje me je obavijestio da je osoba po imenu Vranješ O. viđena u automobilu ispred moje kuće. Zbog sigurnosti moje djece i osobne ugroženosti, obavijestila sam policiju - napisala je Karleuša na društvenim mrežama, a uskoro se oglasio i Vranješ. 

- Ne volim pisati javno, ali vidim da bolesnica uporno spominje moje ime. Imam utakmicu u nedjelju tako da nije moguće da sam se nalazio u blizini kuće dotične nakaze. Idi liječi se bolesnice i ostavi se mog života pošto je tvoj toliko očajan i bijedan - poručio joj je Vranješ na svojem Instagram profilu. 

Bosanskohercegovački reprezentativac nedavno je povukao sve tužbe protiv turbofolk pjevačice i odlučio da se povuče iz priče pa je suđenje prekinuto.

No zašto se Vranješ odlučio na taj potez, još nije poznato. Pjevačica tvrdi kako nije imala navodnu seks-aferu s njim. Posljednjih nekoliko dana srpski mediji pisali su kako se Karleuša i suprug Duško Tošić (34) razvode. Ipak, pjevačica je nakon jedne revije odlučila progovoriti o svom braku, ali i o gubitku kilograma.

Na komentare kako je dovela liniju do savršenstva, Jelena je odgovorila kako u pitanju nije nikakva dijeta ili trening već ljubavno stanje. 

- Kada sam nesretna ili tužna onda jedem. Kada smršavim to znači da sam dobro raspoložena ili zaljubljena - priznala je Jelena za srpske medije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Najčitaniji članci