Obavijesti

Show

Komentari 40

Prva dama se fotkala gola, a na 'krpice' godišnje troši milijune

Prva dama se fotkala gola, a na 'krpice' godišnje troši milijune
22

Prošle godine je na 'krpice' potrošila 1,7 milijuna kuna, a glasi i za prvu američku damu koja je pozirala gola, iako je to bilo tri godine prije nego je upoznala Donalda Trumpa...

VIDEO

Melania Trump nekoć je bila dizajnerica nakita i manekenka. Pistom je počela šetati već sa 16 godina, a njezina ljepota i želja za uspjehom odveli su je u brojne velike europske gradove i naposljetku u Ameriku. Sad je supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa (73). Jedna od najtajanstvenijih i opreznijih dama koje je SAD imao danas slavi okrugli 50. rođendan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:26

Američka prva dama rodila se u slovenskom Novom Mestu pod imenom Melanija Knavs. Njezin otac Viktor Knavs bio je direktor trgovine automobilima u Sloveniji. Nakon studiranja u Ljubljani, Melania je otišla u Milano, pa u Pariz, gdje je radila u modnim agencijama. U New York se preselila 1996., a samo četiri godine kasnije snimila je editorijal za poznati magazin Sports Illustrated. 

0003287686

U međuvremenu upoznala je Trumpa i neko vrijeme su krili vezu od javnosti. Vjenčali su se 2005. godine na Floridi, a već godinu nakon rodio im se sin Barron (14). Donald iz prvog braka s Ivanom Trump (71) ima troje djece: Donalda Jr. (42), Ivanku (38) i Erica (36). U drugom braku s Marlom Maples (56) dobio je kćer Tiffany (26). 

Costume Institute Gala - New York

Prije dvije godine za Melanijin rođendan Donald se nije ponio kao kavalir. Zaboravio joj je kupiti poklon, što su doznali i američki mediji.

- Bolje da o tome ne pričam jer bih mogao upasti u ozbiljne probleme. Za rođendan joj nisam poklonio nešto posebno. Nisam imao vremena kupiti nikakav poklon, okej? - rekao je Trump u telefonskom intervjuu za američki Fox News. 

U.S. President Donald Trump boards Air Force One to depart for travel to Ohio from Joint Base Andrews in Maryland, U.S.

Već se dugo šuška kako im brak ne cvjeta, a autorica Kate Bennett u knjizi 'Free, Melania: The Unauthorized Biography' otkrila je kako par ima problema. Donald i Melania ne spavaju niti u istoj sobi, niti na istom katu. Nikad ne provode noć zajedno, a šuška se već godinama da su na 'klimavim nogama'.

First lady Melania Trump launches her "Be Best" initiative in Washington

Melania gotovo nikada ne smije raditi ono što zapravo želi. Bez dopuštenja agenata Tajne službe Donald i Melania ne smiju otvoriti ni prozor, ne mogu prošetati travnjakom bez da se taj dio 'zatvori i osigura', a čak je i temperatura regulirana od strane sigurnosnih službi. To praktički znači da Melania ne može ni prilagoditi si termostat kako joj odgovara.

President Trump at the First Lady host the White House Easter Egg Roll

Ipak, na odjeću nikada ne štedi. Prošle godine je na 'krpice' potrošila 1,7 milijuna kuna. Ima ukusa za modu, budući da se kretala u tom svijetu, a glasi i za prvu američku damu koja je pozirala gola, iako je to bilo tri godine prije nego je upoznala Trumpa. Fotograf Jarl Ale Basseville ju je snimio golu u krevetu s manekenkom Emmom Eriksson za jedan francuski muški magazin. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...