Show

Komentari 43

Prva Potjera bez Tarika: 'Dobro došao, Joško, ti još brže čitaš'

Prva Potjera bez Tarika: 'Dobro došao, Joško, ti još brže čitaš'

HRT-ov kviz u sedmu je sezonu prvi puta ušao bez Tarika Filipovića, kojeg je na mjestu voditelja zamijenio Joško Lokas. Mladen Vukorepa bio je prejak za ekipu na otvorenju sezone te je ulovio 14 točnih odgovora

Prva emisija sedme sezone TV kviza 'Potjera' ujedno je bila i prva bez Tarika Filipovića (47) na mjestu voditelja. Čak 826 emisija snimio je Tarik, koji se vratio novoj sezoni kviza 'Tko želi biti milijunaš?', a njegovu poziciju preuzeo je iskusni voditelj kvizova, Joško Lokas (47). 

- Skoro sam rekao Tarik, onako po inerciji - priznao je lovac Mladen Vukorepa (50) na samom početku te 'bocnuo' Joška dodajući kako je sad upravo Lokas najmlađi po stažu u kvizu te da mora od njega preuzeti obaveze koje s tim idu. 

Četveročlana ekipa do završne je potjere postala tročlana, a u nju su donijeli visokih 146 000 kuna, za što su im bile potrebne čak dvije uspješne više ponude. 

- Ovdje ne smijete pomagati natjecateljima u odgovorima kao u Šifri - našalio se lovac s Lokasom, aludirajući na Joškove 'stare navike' i nešto drugačiji, sporiji format kviza, a novi voditelj s osmijehom je prihvatio sugestiju te dodao da će mu sigurno trebati neko vrijeme dok se posve adaptira na novu ulogu. 

Na kraju su natjecatelji Zoran, Hrvoje i Ivana imali solidnih 14 točnih odgovora, ali lovac je bio neumoljiv i odigrao je završnu potjeru bez pogreške. 

- To je uvijek ruban rezultat za stići, iako sam danas briljirao. Joško nešto brže čita od Tarika, mislim da će trebati stizati veći broj odgovora nego ranijih sezona. Čestitam Jošku na prvoj emisiji, mislim da je bila zaista dobra - zaključio je lovac Mladen te natjecateljima poželio više sreće drugi put. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci